Social Icons

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Στυλίδας: Δημοπρατήθηκαν 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ!


Δήμος Στυλίδας: Δημοπρατήθηκαν 7 έργα συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ!

Επίσης αναμένεται η άμεση δημοπράτηση ακόμη τεσσάρων μεγάλων έργων που αφορούν στις υποδομές.


Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα είναι ότι ψηφίστηκε ομόφωνα τόσο η αναμόρφωση του προϋπολογισμού όσο και του τεχνικού προγράμματος, θέματα δηλαδή τα οποία προσδιορίζουν την στρατηγική και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.

Αν αναλογιστούμε ότι αυτό συμβαίνει σε μια χρονική περίοδο που πλέον χαρακτηρίζεται προεκλογική, αυτό δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται στην Ανατολική Φθιώτιδα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το τελευταίο διάστημα δημοπρατήθηκαν επτά (7) έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου πέντε (5) εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται η άμεση δημοπράτηση άλλων τεσσάρων (4) μεγάλων έργων υποδομών. Το γεγονός αυτό δείχνει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Δήμο Στυλίδας.

«Τα έργα ξεκινούν άμεσα και ο Δήμος Στυλίδας θα γίνει εργοτάξιο, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει....», τόνισε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative