Social Icons

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Πένθος στη Γλύφα για τον Γιάννη που έφυγε στα 44 του χρόνια


Πένθος στη Γλύφα για τον Γιάννη που έφυγε στα 44 του χρόνια
Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Γλύφας από την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου στα 44 του χρόνια.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του ως επαγγελματίας καθώς ήταν ιδιοκτήτης καφετέριας στη Γλύφα αλλά και για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Ο 44χρονος το πρωί της Παρασκευής πήγε κανονικά στην εργασία του αλλά ένιωσε αδιαθεσία και επέστρεψε σπίτι για να ξεκουραστεί. Εκεί τον βρήκαν λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του οι δικοί του άνθρωποι. Παρά τις προσπάθειες όσων βρέθηκαν στο σημείο να τον βοηθήσουν, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του αλλά και κάτοικοι της Γλύφας μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το Γιάννη που κανείς δεν περίμενε ότι θα φύγει τόσο νωρίς.

Η ομάδα του, ΑΟ Γλύφας στην οποία ο Γιάννης Κωστόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής και μετέπειτα γενικός αρχηγός, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την βαθιά οδύνη τους.

“Ο Α.Ο Γλύφας και η κοινότητα Γλύφας πενθούν το χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν Γενικό αρχηγό της ομάδας Κωστόπουλο Ιωάννη.

Αναστέλλει επί τριήμερον όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας και εύχεται ο πρόεδρος το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό ταξίδι στον Γιάννη.
Πένθος στη Γλύφα για τον Γιάννη που έφυγε στα 44 του χρόνια
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…Καλό ταξίδι Γιάννη.” Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο τους Γιάννη σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας. ”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative