Social Icons

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου


Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου
Το χρυσό μετάλλιο στο άλμα του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο αθλητής του Γκεόρκι Πομάσκι κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο σε διάστημα τεσσάρων χρόνων σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με άλμα ρεκόρ 8.52 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο παίρνοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν απολαυστικός στον τελικό, όπου το ένα άλμα ήταν καλύτερο από το άλλο κατακτώντας την πρώτη θέση με επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων.

Μετά τον θρίαμβο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην, ο Μίλτος Τεντόγλου φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι είναι ο κορυφαίος άλτης του μήκους αυτή τη στιγμή στον κόσμο, διατηρώντας με άνεση τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που είχε κατακτήσει το 2018 στο Βερολίνο, με το άλμα του στα 8.52μ..

Παράλληλα κατέρριψε και μια σειρά από ρεκόρ και πιο συγκεκριμένα:
  • των αγώνων από τον Γερμανό Κρίστιαν Ράιφ που είχε πηδήξει 8.47μ. το 2019
  • του σταδίου από τον Ιβάν Πεντρόσο που ήταν 8.43μ. από τις 11 Σεπτεμβρίου 1999
  • της μεγαλύτερης διαφοράς από τον δεύτερο, που ήταν 40 εκατοστά το 1986, όταν ο Ρόμπερτ Εμιγιάν είχε επικρατήσει με 8.41μ. κι ο δεύτερος είχε 8.01μ.
  • της κορυφαίας επίδοσης του 2022 που ήταν μέχρι σήμερα τα 8.45μ. του Σάιμον Έχαμερ.

Ο πρωταθλητής μας έχοντας μπει με τη 2η επίδοση από τον προκριματικό, έκανε έναν φανταστικό αγώνα, ξεπερνώντας και το κακό του ξεκίνημα (άκυρο το πρώτο άλμα) και μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους υπόλοιπους άλτες…

Στο πρώτο του άλμα ήταν ο γνωστός αποφασιστικός Μίλτος, ο οποίος απογειώθηκε πραγματικά και προσγειώθηκε στα 8.5 μέτρα, αλλά για χιλιοστά το άλμα του ήταν άκυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative