Social Icons

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

«Σουρωτήρι» το Κέντρο Υγείας Στυλίδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


«Σουρωτήρι» το Κέντρο Υγείας Στυλίδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Κ.Υ. Στυλίδας - «Έμπαζε νερά από παντού»


Τριτοκοσμικές εικόνες στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας κατά τη διάρκεια και μετά τη μεγάλη νεροποντή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/8).
Τα νερά έτρεχαν από παντού και γιατροί και νοσηλευτές προσπαθούσαν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα
Σοκαρισμένοι παρατηρούσαν ότι συμβαίνει και οι ασθενείς με τους συνοδούς που έβλεπαν τις συγκεκριμένες εικόνες και δεν ήξεραν τι να κάνουν.


Δείτε βίντεο:


Το πρόβλημα παρέμεινε καθ όλη τη διάρκεια της μέρας και τη νύχτας, ενώ ακόμη και την Πέμπτη το πρωί που είναι ημέρα τακτικών εμβολιασμών, οι άνθρωποι αναγκάζονται να λειτουργήσουν εν μέσω… λάτρας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αιτία της συγκεκριμένης κατάστασης είναι η μη ολοκλήρωση του έργου της νέας σκεπής του Κέντρου. Αυτή τη στιγμή είναι στα ασφαλτόπανα και με τέτοια φαινόμενα είναι σαν να είναι ουσιαστικά ξεσκέπαστο!

Το μαρτυρούν άλλωστε και οι εικόνες:
«Σουρωτήρι» το Κέντρο Υγείας Στυλίδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
«Σουρωτήρι» το Κέντρο Υγείας Στυλίδας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
lamiareport.gr




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative