Social Icons

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Νοσοκομείο Λαμίας: Συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες – Απειλούσε να βάλει φωτιά


Νοσοκομείο Λαμίας: Συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες – Απειλούσε να βάλει φωτιά

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο νοσοκομείο της Λαμίας...


Γιος ασθενή, που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έβριζε πολιτικούς – κυβερνητικούς και μη – και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στο χώρο και με πολύ δυσκολία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο δράστης είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε άλλο νομό.

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ το πρωί θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση κατά του ανθρώπου που προκάλεσε το σοβαρότατο επεισόδιο.

Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative