Social Icons

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Λαμία: Στο ψυχιατρείο ο αστυνομικός που χτύπησε τις νοσηλεύτριες


Λαμία: Στο ψυχιατρείο ο αστυνομικός που χτύπησε τις νοσηλεύτριες

Κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η δεύτερη νοσηλεύτρια, που την κλώτσησε στην κοιλιά, όταν πήγε να βοηθήσει τη συνάδελφό της.


Σε Ψυχιατρική Κλινική Νοσοκομείου της Αθήνας νοσηλεύεται ο 44χρονος Ανθυπαστυνόμος, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ σκόρπισε τον πανικό και επιτέθηκε σε δύο νοσηλεύτριες στο νοσοκομείο της Λαμίας αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/8).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 44χρονος εξετάστηκε από ψυχιάτρους σε δυο δημόσια νοσοκομεία (σε Λαμία και Αθήνα), και τελικά αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Σωτηρία στην Αθήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι την ψυχιατρική εξέταση είχαν ζητήσει συγγενικά του πρόσωπα.


«Θα σας σκοτώσω όλους και θα σας το κάψω»


Απίστευτες καταστάσεις έζησε το προσωπικό και οι ασθενείς στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/8).

Σε κατάσταση αμόκ, 44χρονος συνοδός ασθενή της Παθολογικής Κλινικής, ο οποίος μάλιστα είναι και Ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής, χτύπησε άγρια μια νοσηλεύτρια και κλώτσησε στην κοιλιά και στο πόδι μία ακόμη, ενώ απειλούσε θεούς και δαίμονες βγαίνοντας στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου! Λίγο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής προκαλώντας τρόμο στους άλλους συνοδούς και ασθενείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το επεισόδιο ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν την αλλαγή της βραδινής βάρδιας στις 22:45’.

Επίθεση με κλωτσιές στις νοσηλεύτριες


Οι νοσηλεύτριες υπηρεσίας ενημερώθηκαν από συνοδό ασθενή ότι ο 44χρονος βρίσκεται στο μπαλκόνι και βρίζει. Αμέσως έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και τότε δέχτηκαν την πρώτη επίθεση. Ο 44χρονος μόλις τις είδε τις έβρισε χυδαία και απείλησε ότι θα κάψει το Νοσοκομείο.

Σαστισμένη η πρώτη νοσηλεύτρια του έκανε σύσταση να ηρεμήσει και ρώτησε να μάθει τι συμβαίνει. Πριν ακόμη το πράγμα ξεφύγει, ο 44χρονος ζήτησε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του, ενώ συνέχισε να βρίζει φωνάζοντας. Στη σύσταση της νοσηλεύτριας να μη φωνάζει, εκείνος γύρισε και της πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που είχε με τα έγγραφα και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους!

Η επόμενη κίνησή του ήταν να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής προκαλώντας τρόμο για το τι θα μπορούσε να κάνει στους άλλους ασθενείς και συνοδούς. Η νοσηλεύτρια άνοιξε αμέσως την πόρτα και τότε δέχτηκε τη δεύτερη και πιο βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε. Στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσάει όπου έβρισκε! Η συνάδελφός της που προσπάθησε να τη σώσει, δέχτηκε κι εκείνη δύο κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι.

Μέχρι να έρθει Security, το υπόλοιπο προσωπικό και ακολούθως η αστυνομία, ο 44χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι κλείνοντας πίσω του τις μπαλκονόπορτες. Με μεγάλη προσπάθεια, οι συνάδελφοι του αστυνομικοί από τη ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης, του ΑΤ Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να τον βγάλουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση.

Βροχή οι μηνύσεις


Εκτός από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία έδωσε εντολή από την πρώτη στιγμή να κατατεθεί μήνυση σε βάρος του 44χρονου αστυνομικού, μηνύσεις έχουν καταθέσει και οι δύο νοσηλεύτριες, καθώς επίσης και το Σωματείο Εργαζομένων που σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «μεροκάματο του τρόμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative