Social Icons

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απογειώνει την κυβερνητική κοροϊδία για το «Power Pass»


Κυριάκος Μητσοτάκης: Απογειώνει την κυβερνητική κοροϊδία για το «Power Pass»
Κρεσέντο κοροϊδίας προς τον ελληνικό λαό και αντιστροφής της πραγματικότητας από τον πρωθυπουργό σήμερα με αφορμή την έναρξη της εκταμίευσης των ποσών-κοροϊδία του «Power Pass».

«Από σήμερα, η Πολιτεία ενεργοποιεί ένα ακόμη όπλο στη μάχη κατά της ακρίβειας, που πολιορκεί όλες τις χώρες και όλα τα νοικοκυριά: Η εφαρμογή Power Pass ξεκινά να αποζημιώνει αναδρομικά τους καταναλωτές για μέρος των αυξήσεων στο ρεύμα από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ισχυριζόμενος ότι «αποκαθιστούμε, έτσι, μία αδικία».

Βέβαια, αφού έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το «ανάχωμα» που υψώνει η κυβέρνηση θα «πρέπει να ζυγίζεται στο μέτρο της πραγματικότητας και των εθνικών μας αντοχών», είπε ότι «θα το ήθελε μεγαλύτερο», συνεχίζοντας τον εμπαιγμό του λαού που στην πλειονότητά του θα πάρει πενταροδεκάρες και στην καλύτερη των περιπτώσεων ποσά μεταξύ 30 και 60 ευρώ…

Λίγα 24ωρα αφότου η κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν την Οδηγία της ΕΕ για τη μονιμοποίηση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στην Ενέργεια, των χαρατσιών δηλαδή που αποτελούν έναν από τους βασικούς παράγοντες της ενεργειακής φτώχειας, ο πρωθυπουργός έσπευσε να δηλώσει ότι «καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει μία τέτοια αύξηση» και να ισχυριστεί ότι «μπορεί μόνο να την περιορίζει. Και αυτό κάνουμε με πρωτοβουλίες, όπως η σημερινή».

Ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του είπε ότι «είμαστε σε πόλεμο. Και αυτό είναι το κόστος της εθνικής μας άμυνας απέναντι σε μία παγκόσμια πρόκληση που ζητά ευρωπαϊκή απάντηση», θέλοντας να περάσει το μήνυμα της υποταγής του λαού στην επέλαση και μονιμοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, ισχυριζόμενος ότι η «κυβέρνηση θα εξαντλεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο ώστε να προστατεύει την αγοραστική δύναμη των πολιτών», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι «όμως τα περιθώρια έχουν και όρια».

Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός επανέλαβε τα περί εθνικής ομοψυχίας, ενότητας και σταθερότητας, την ώρα που η καταιγίδα για τα λαϊκά στρώματα, που έχουν προκαλέσει η πολιτική της «απελευθέρωσης» και το Χρηματιστήριο Ενέργειας, η λεγόμενη πράσινη μετάβαση, οι τεράστιες φορολογικές επιβαρύνσεις στην Ενέργεια και φυσικά η συμμετοχή στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δεν αναμένεται να σταματήσει.

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative