Social Icons

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Μήνυμα Ζαχάροβα σε Ουκρανία: Δοκιμάζει φράουλες υπό τους ήχους του «Kalinka»


Μήνυμα Ζαχάροβα σε Ουκρανία: Δοκιμάζει φράουλες υπό τους ήχους του «Kalinka»
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με μια… ιδιαίτερη ανάρτηση της «σκληρής» εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Telegram.

Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών, που έχει «ανεβάσει» εν μέσω πολέμου, η Ζαχάροβα φορά ένα φλοράλ φόρεμα και μια κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά, δοκιμάζει με «τσαχπινιά» φράουλες, θέλοντας να δείξει πως «ξεκίνησε η σοδειά τους» στη Ρωσία. Την ίδια ώρα, από πίσω της ακούγεται το κλασικό ρωσικό τραγούδι «Kalinka».

Δείτε το βίντεο


Ουκρανοί χρήστες δεν έχασαν την ευκαιρία και «επιτέθηκαν» στη Ζαχάροβα στα social media, χαρακτηρίζοντάς την «μεθυσμένη», ενώ άλλοι γράφουν πως η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας «ειρωνεύεται» με το βίντεο αυτό τη Δύση, θέλοντας να δείξει πως απολαμβάνει το καλοκαίρι στη Ρωσία, την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την ενεργειακή κρίση.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα «πικάντικα» σχόλια για την Ζαχάροβα και το «πονηρό» βλέμμα που προέβαλε στο βίντεο αυτό.

Σημειώνεται ότι η «Καλίνκα» (ρωσικά «Калинка») είναι ένα από τα πιο γνωστά πατριωτικά ρωσικά τραγούδια.

Το ρεφρέν του τραγουδιού αναφέρεται στην Καλίνκα, έναν ανθοφόρο φυλλοβόλο θάμνο, που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 4 μ. και καλλιεργείται για καλλωπιστικούς λόγους.

Ο ρυθμός του ρεφρέν είναι γρήγορος και οι στίχοι χαρούμενοι. Ένας από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές του τραγουδιού ήταν ο σολίστ της Χορωδίας του Κόκκινου Στρατού της ΕΣΣΔ Ευγένειος Μπελιάεφ.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative