Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Με κλαριά και λάστιχα παλεύουν οι κάτοικοι με τις φλόγες στην Παλλήνη – Στη μάχη της κατάσβεσης μέλη και φίλοι του ΚΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Με κλαριά και λάστιχα προσπαθούν, σε πολλές περιπτώσεις, οι κάτοικοι να σβήσουν τις διάφορες εστίες που κατακαίνε τα πάντα στο πέρασμά τους, από χθες το απόγευμα στην Πεντέλη. Ίδιο είναι και το σκηνικό σήμερα το πρωί στην Παλλήνη, με τη φωτιά να έχει περάσει τη Λ. Μαραθώνος….όπου διαπιστώνεται και η έλλειψη πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή...
Με κλαριά και λάστιχα παλεύουν οι κάτοικοι με τις φλόγες στην Παλλήνη
Στη μάχη της κατάσβεσης της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς στην Πεντέλη έχουν ριχθεί, με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ.


Συγκεκριμένα, με λάστιχα στα χέρια προσφέρουν τη βοήθειά τους σε διάφορα σημεία σε Παλλήνη και Ανθούσα.
Με κλαριά και λάστιχα παλεύουν οι κάτοικοι με τις φλόγες στην Παλλήνη
Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή της πυρκαγιάς χθες, κλιμάκια του ΚΚΕ βρίσκονταν στα διάφορα μέτωπα.


Με κλαριά και λάστιχα προσπαθούν, σε πολλές περιπτώσεις, οι κάτοικοι να σβήσουν τις διάφορες εστίες που κατακαίνε τα πάντα στο πέρασμά τους, από χθες το απόγευμα στην Πεντέλη.

Ίδιο είναι και το σκηνικό σήμερα το πρωί στην Παλλήνη, με τη φωτιά να έχει περάσει τη Λ. Μαραθώνος στο ύψος του νυχτερινού, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο όπου διαπιστώνεται και η έλλειψη πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή.

Με κλαριά και λάστιχα παλεύουν οι κάτοικοι με τις φλόγες στην Παλλήνη
Για «δύσκολη» πυρκαγιά, με ανέμους που άλλαζαν συνεχώς διευθύνσεις και ξεπερνούσαν σε ταχύτητα τα 80 χιλιόμετρα την ώρα, και μέσα στη νύχτα επικρατούσαν «εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής στην έκτακτη ενημέρωση που παραχώρησε για τα μέτωπα που καταστρέφουν ότι βρεθεί στο πέρασμά τους στην Πεντέλη.

Ανέφερε πως με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν τρία αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα και πως σύντομα θα πραγματοποιούν ρίψεις νερού άλλα τέσσερα αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα. Σε ότι αφορά τις επίγειες δυνάμεις, αυτές πλέον φτάνουν τους 485 πυροσβέστες με 120 οχήματα (μαζί με τις δυνάμεις από άλλες περιφέρειες) και 28 πεζοπόρα τμήματα του Σώματος. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες αλλά και γκρέιντερ της Τοπικής Διοίκησης καθώς και δυνάμεις του Στρατού.

«Πρώτη προτεραιότητα ήταν και παραμένει η διασφάλιση ανθρώπινης ζωής» αλλά και η προστασία τόσο των περιουσιών τους όσο και των κρίσιμων υποδομών είπε προσθέτοντας πως μέχρι τώρα, έχει γίνει επιχείρηση απομάκρυνσης συνολικά 600 ατόμων.

Τέλος, ανακοίνωσε πως υπάρχουν ζημιές σε κατοικίες που θα καταγραφούν πλήρως όταν θα ελεγχθεί η πυρκαγιά.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative