Social Icons

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Στυλίδας 


-------------------------


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΚΗΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ


Με λύπη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του δημοτικού μας υπαλλήλου, Ιωάννη Ιωάννου, σε ηλικία 53 ετών, μετά από την πολύμηνη μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια και γενναιότητα, για να κρατηθεί στη ζωή.

Αποχαιρετούμε σήμερα με θλίψη τον αγαπητό μας Γιάννη, ο οποίος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό έχοντας υπηρετήσει με ήθος, εργατικότητα και συνέπεια επί σειρά ετών από τη θέση του στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Στυλίδας, τον δήμο και τους πολίτες.

Υπήρξε αγαπητός άνθρωπος και συνάδελφος και διακρινόταν για την πολύτιμη εμπειρία του, τη συναδελφικότητά του, την καλοσύνη, την ευγένεια και την μαχητικότητά του σε όλα τα επίπεδα. Η προσφορά του στη λειτουργία του ΚΕΠ Στυλίδας, η εργασιακή του συνέπεια, και η ανταπόκριση στα καθήκοντα του, αποτελούσαν πάντα παράδειγμα προς μίμηση .

Η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι του δήμου και συνάδελφοι του, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση.

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Στυλίδας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative