Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Στυλίδας ο καθαρισμός και η απολύμανση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στις Κοινότητες Νεράιδας, Ανύδρου και στο κέντρο της Στυλίδας.

Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα μέχρι να καθαριστούν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων που αναπτύσσονται μέσα στα όρια του δήμου μας Η Δημοτική Αρχή, κάνει τη δική της προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με όλα τα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες καθαριότητας και μαζί την εικόνα του δήμου.

Προσπαθούμε με το περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου και όλα τα μέσα που διαθέτουμε να ικανοποιήσουμε πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά το δίκαιο αίτημα των δημοτών μας για έναν δήμο καθαρό με διασφαλισμένη την υγιεινή όλων των κοινόχρηστων χώρων και ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό καθαριότητας του δήμου για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει σε αυτή την κατεύθυνση.

Είναι επιτακτική ανάγκη, ωστόσο, να υπάρχει ευαισθητοποίηση και βοήθεια και από εμάς τους ίδιους και ιδιαίτερα τους μήνες του καλοκαιριού μέσω της τήρησης των βασικών κανόνων καθαριότητας και της σωστής χρήσης των κάδων.

Με καλή συνεργασία δήμου και πολιτών επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν καθαρό δήμο!

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Στυλίδας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative