Social Icons

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ξεχωριστή έξοδος για τον Γκλέτσο - Τι σκέφτεται για τις εκλογές


Ξεχωριστή έξοδος για τον Γκλέτσο - Τι σκέφτεται για τις εκλογές
Δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις με την κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος. Το πρώτο βήμα έγινε, στην έξοδο που είχαν με την Βαλίσια, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Δώρο Γενεθλίων».

Λίγες ώρες δε, μετά την "ξεχωριστή" αυτή έξοδο, έκανε μια ξεχωριστή … δήλωση: «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδaς».

Δε γνωρίζουμε αν το, κατά δήλωση του, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. έχει συζητήσει το θέμα της υποψηφιότητάς του με το κόμμα του και εξασφάλισε την στήριξή του για τις περιφερειακές εκλογές.

Ενθυμούμαστε πάντως ότι για την Περιφέρεια Στερεάς είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, μέσω συνέντευξής της σε εφημερίδα της Φωκίδας, η βουλευτής Γιώτα Πούλου. Να συμπληρώσουμε πως στα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν "ακουστεί" ακόμα τα ονόματα του βουλευτή Μίλτου Χατζηγιαννάκη, αλλά και του πρώην βουλευτή Δημήτρη Βέττα.

Έχει καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ποιον θα υποστηρίξει στις περιφερειακές εκλογές; Είναι ο Απόστολος Γκλέτσος ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative