Social Icons

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Βιργινία Στεργίου: «Στηρίζουμε απόλυτα τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας»


Βιργινία Στεργίου: «Στηρίζουμε απόλυτα τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας»

Πλήρης στήριξη στους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Στυλίδας από τη Δημοτική Αρχή.


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, δια ζώσης τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας.

Πρώτο θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε η συζήτηση των προβλημάτων της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Στυλίδας, όπως παρατέθηκαν και με τη μορφή ψηφίσματος από αντιπροσωπεία του Σωματείου των Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας & Κέντρων Υγείας.

Στην τοποθέτησή της, η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου, επιβεβαίωσε την πλήρη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην διεκδίκηση της ικανοποίησης των αιτημάτων των εργαζομένων τονίζοντας πως τα ζητήματα της υγείας και της ζωής είναι αδιαπραγμάτευτα.
Βιργινία Στεργίου: «Στηρίζουμε απόλυτα τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας»
«Η Δημοτική Αρχή εκφράζοντας την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, που βασίζεται σε πραγματικές ανάγκες και δεδομένα, από την έναρξη της θητείας της, έχει θέσει τις δυνάμεις της σε εγρήγορση, έχει διεκδικήσει λύσεις, δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια. Έχει πάρει πρωτοβουλίες και έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες αποφάσεις, για τη στήριξη και ενίσχυση των δομών δημόσιας υγείας του Δήμου Στυλίδας», τόνισε η κα Στεργίου επισημαίνοντας τα εξής:

«Από την πρώτη μέρα της διοίκησής μας ασχοληθήκαμε με τα προβλήματα του τομέα Δημόσιας Υγείας στην περιοχή μας και δε διστάσαμε να εμπλακούμε παρόλο που δεν είναι αρμοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μπήκαμε μπροστά και διεκδικούμε, τη στήριξη του δημόσιου τομέα της υγείας γιατί πιστεύουμε ότι η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και σίγουρα η ενίσχυση του κέντρου Υγείας Στυλίδας σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή, θα εξισορροπήσει τις άμεσες ανάγκες...», είπε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Στυλίδας.


Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα η αντιπολίτευση σταθερή όπως πάντα στην αρνητική της θέση καταψήφισε τόσο την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος όσο και την τροποποίηση του προϋπολογισμού.
 

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι μεταξύ των έργων που καταψήφισε είναι:

 
1) Η ασφαλτόστρωση του δρόμου Στυλίδας-Λογγιτσίου
 
2) Η εγγραφή στον προϋπολογισμό της χρηματοδότησης του έργου αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης της Στυλίδας. Έργα τα οποία αποτελούν πάγια αιτήματα των πολιτών και θα λύσουν διαχρονικά προβλήματα
 
3) Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην Τ.Κ. Αυλακιού, η οποία αποτελεί πρόταση του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Αυλακιού.

 
Τοποθετούμενη η Δήμαρχος για τις θέσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για τις ανησυχίες του και τις αμφιβολίες για τα μεγάλα έργα στο Δήμο, ανέφερε ότι τα έργα έχουν πάρει το δρόμο τους και θα πραγματοποιηθούν με τις διαδικασίες που προβλέπονται.


Τέλος ένταση προκλήθηκε όταν ο πρόεδρος του συμβουλίου της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τη δημοτική αρχή.



Πως ψηφίστηκαν τα θέματα:

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με παρόντες είκοσι έναν (21) Δημοτικούς Συμβούλους και έξι (6) απόντες, ενώ αποχώρησε κατά τη συζήτηση του 5 ου θέματος μια Δημοτική Σύμβουλος. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 και τροποποιήθηκε με τα άρθρα 177 και 184 παρ. 1 του Ν. 4635/2019, την εγκύκλιο με αρ. 375/Α.Π.39167/2-06-2022 του ΥΠ.ΕΣ., για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. 4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 2022. Κατά πλειοψηφία (12), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (9)

2. 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας οικονομικού έτους 2022. Κατά πλειοψηφία (12), κατά ψήφισε η αντιπολίτευση (9)

3. Ορισμός εκπροσώπων συγκρότησης επιτροπής για τον χαρακτηρισμό παραλιακών χώρων ως πολυσύχναστων ή μη. Κατά πλειοψηφία (20), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση»(1)

4. Πεζοδρόμηση παραλιακής οδού Αγίας Μαρίνας για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ομόφωνα(21).

5. Γνωμοδότηση για κατασκευή Φωτοβολταϊκού σταθμού στη Κοινότητα Αυλακίου. Κατά πλειοψηφία (19), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση»(1)

6. ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΖΩΜΑ). Κατά πλειοψηφία (19), λευκό ψήφισε η «Λαϊκή Συσπείρωση»(1)

7. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ UNIPAK HELLAS CENTRAL A.E. ΠΕΡΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΕΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΕΦΥΡΙ Ή ΘΕΛΟΣ Ή ΓΟΥΡΙΤΣΑ Ή ΔΕΚΑΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΕ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ. Ομόφωνα(20).

8. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας Στυλίδας. Ομόφωνα υπέρ του ψηφίσματος.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative