Social Icons

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

6ο ΕΤΕΘ Ρόδος: Απαράδεκτη τιμωρία στρατιώτη επειδή μίλησε ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας!


6ο ΕΤΕΘ Ρόδος: Απαράδεκτη τιμωρία στρατιώτη επειδή μίλησε ενάντια στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας!
Με ποινή 20 μέρες φυλακή η διοίκηση του 6ου Ειδικού Τάγματος Εθνοφυλακής στη Ρόδο τιμωρεί στρατιώτη επειδή εξέφρασε τις φιλειρηνικές απόψεις του ενάντια στον πόλεμο, την εμπλοκή της χώρας σε αυτόν και τάχτηκε ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, καταγγέλλει η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τα Δικαιώματα των Νέων Στρατευμένων.

Όπως τονίζει η Επιτροπή:

«Η ευθύνη για την άδικη αυτή ενέργεια βαραίνει την κυβέρνηση, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τη διοίκηση της μονάδας και πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη αποτελεί πάγια στάση διαχρονικά των κυβερνήσεων στους στρατευμένους και τα δικαιώματά τους. Με το δήθεν επιχείρημα της “στρατιωτικής πειθαρχίας” επιδιώκουν να στερήσουν από τους νέους στρατευμένους το αναφαίρετο δικαίωμά τους να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και την περίοδο της θητείας τους.

Την περίοδο αυτή η επίθεση της κυβέρνησης στους στρατευμένους νέους και τα δικαιώματά τους έχει ιδιαίτερη σημασία, καθόσον η κυβέρνηση δηλώνει και εκφράζει την αμέριστη συμμετοχή της με κάθε τρόπο στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Οι στρατευμένοι νέοι έχουν κάθε δικαίωμα και λόγο να εκφράζουν την αντίθεσή τους σε αυτόν καθώς κατά τη διάρκεια της θητείας τους διατηρούν όλα τα πολιτικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους».

«Η ποινή στον στρατιώτη πρέπει να βρει τη μαζική, πλατιά καταδίκη από τα εργατικά σωματεία και τους Φοιτητικούς Συλλόγους.

Οι στρατιώτες από όλες τις μονάδες της χώρας πρέπει να καταδικάσουν αυτό το επικίνδυνο περιστατικό.

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά! Έχουν δικαιώματα πολιτικά!», καταλήγει.

902.gr

Αλήθειες και ψέματα για το λιμό στην Ουκρανία, Νίκος Μόττας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative