Social Icons

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Αγρίνιο: Κάθειρξη 27 ετών στον ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια


Αγρίνιο: Κάθειρξη 27 ετών στον ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια
Την καταδίκη του 50χρονου ιερέα για όλες τις κατηγορίες και την επιβολή κάθειρξης 27 ετών ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας. 

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ιερέας από το Αγρίνιο κρίθηκε ένοχος για 6 βίντεο παιδικής πορνογραφίας, για βιασμό κατά συρροή και για ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ο 50χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ορισμένα από τα θύματά του ξέσπασαν σε δάκρυα, όταν ανακοινώθηκε η ποινή.

Αναφορικά με την ποινή, το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι είναι εκτιτέα τα 20 έτη, ενώ θα αφαιρεθεί το ένα έτος της προφυλάκισης.

Παράλληλα, το δικαστήριο, διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες και δεν έχουν κάνει μήνυση.
 

Σοκαριστικά στοιχεία για τη δράση του


Οι έρευνες των Αρχών έφεραν στην επιφάνεια συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του 50χρονου ιερέα, που σόκαραν ακόμα και έμπειρους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με δεδομένα από τα κινητά του τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προκύπτει η απόλυτη εξάρτηση των ανήλικων κοριτσιών που ζούσαν μαζί με τις μητέρες τους στο σπίτι του ιερέα.

Τα κορίτσια φαίνεται πως υπάκουαν τυφλά τον 50χρονο ιερέα και πως φοβόντουσαν να μην τον απογοητεύσουν ή του προκαλέσουν δυσαρέσκεια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τις τιμωρούσε.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative