Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Πρωτοφανής αγριότητα: 24ωρο σφυροκόπημα ουκρανικών θέσεων από ρωσικό πυροβολικό και Su-25 – Εξαϋλώθηκε Τάγμα του Δεξιού Τομέα & η 54η Ταξιαρχία


Πρωτοφανής αγριότητα: 24ωρο σφυροκόπημα ουκρανικών θέσεων από ρωσικό πυροβολικό και Su-25 – Εξαϋλώθηκε Τάγμα του Δεξιού Τομέα & η 54η Ταξιαρχία
Επί 24 ώρες, το ρωσικό πυροβολικό σφυροκοπεί ολόκληρη τη γραμμή της ουκρανικής άμυνας στο Ντονμπάς με πρωτοφανή αγριότητα. Οι Ουκρανοί δεν έχουν καταφέρει να “πάρουν ανάσα”...

Είναι ίσως η πρώτη ημέρα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία που το ρωσικό πυροβολικό δεν έχει σταματήσει.
Οι Ρώσοι έχουν προχωρήσει σε συντριπτική επίθεση εναντίον ουκρανικών θέσεων κυρίως σε Avdiivka και Maryinka. Οι Ουκρανοί δέχονται μεγάλη πίεση και σε Kramatorsk, Konstantinovka και Artemovsk.

Ρωσία: Νεκροί 200 ​​εθνικιστές του Δεξιού Τομέα στο Kamyshevakh


Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, χρησιμοποιώντας πυραύλους υψηλής ακρίβειας, επιτέθηκαν στο σημείο προσωρινής ανάπτυξης εθνικιστών από τον «Δεξιού Τομέα» .

Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ο Igor Konashenkov, ανακοίνωσε πως έλαβε χώρα πυραυλική επίθεση σε περιοχή ανάπτυξης του Δεξιού Τομέα. Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ, ως αποτέλεσμα της επίθεσης, σκοτώθηκαν έως και 200 ​​στρατιώτες του Τάγματος.
 
Την προηγούμενη μέρα, όπως είχε ενημερώσει το WarNews247,  ο ρωσικός στρατός είχε εξαπολύσει μια πυραυλική επίθεση σε στρατόπεδο μισθοφόρων και εθνικιστών στην Konstantinovka. Πάνω από 250 στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Αποσύρεται η 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία


Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απομακρύνει την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία που κρατά την άμυνα στη Maryinka λόγω μεγάλων απωλειών.

Στην Maryinka , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ξεκίνησαν ανασυγκρότηση, μετακινώντας ότι απέμεινε από την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στα μετόπισθεν. Στη θέση τους μεταφέρονται δυνάμεις της Εδαφικής Άμυνας καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες εφεδρείες στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί για την 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Maryinka θα υπάρχει η 66η ξεχωριστή μηχανοποιημένη Ταξιαρχία του εφεδρικού σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που σχηματίστηκε τον Μάιο στο Starychi από πολίτες.

Όπως αναφέρθηκε, η αντικατάσταση της μονάδας από απλούς πολίτες θα αποδυναμώσει σημαντικά την άμυνα σε αυτόν τον τομέα, αλλά η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν έχει άλλη επιλογή.

Το γεγονός ότι η 54η Ταξιαρχία Μηχανοκίνητων Τυφεκίων υπέστη μεγάλες απώλειες κατά τη διάρκεια των μαχών είναι γνωστό από τις αρχές Ιουλίου. Η Ταξιαρχία σε λίγες ημέρες έχασε έως και το 60% του προσωπικού της. Οι απώλειες αυξήθηκαν στις ημέρες που μεσολάβησαν εξαιτίας  των βομβαρδισμών του ρωσικού Στρατού.

24ωρο σφυροκόπημα στο Ντονέτσκ – 700 νεκροί


Το πυροβολικό του ρωσικού Στρατού και της Ρεπουμπλικανικής λαϊκής πολιτοφυλακής σφυροκοπεί επί 24 ώρες θέσεις των Ουκρανών κοντά στο Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με ρωσικές στρατιωτικές πηγές, οι θέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων σε Avdiivka και Maryinka, από όπου βομβαρδίζονται το Ντόνετσκ και άλλοι οικισμοί της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, δέχονται σφοδρά πυρά σχεδόν ολόκληρη την ημέρα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, αποθήκες με πυρομαχικά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανατινάχθηκαν και στους δύο οικισμούς. Υπάρχουν  επίσης σοβαρές απώλειες σε προσωπικό.

Οι Ρώσοι κάνουν λόγο για απώλειες που αγγίζουν το 20% περίπου των ουκρανικών δυνάμεων της περιοχής, δηλαδή τουλάχιστον για 700-800 άτομα.

Επί του παρόντος, οι ρωσικές και συμμαχικές τους δυνάμεις μάχονται στην περιοχή Grigorovka και στους οικισμούς Verkhnekamenskoye και Serebryanka.

Ενεργές μάχες υπάρχουν επίσης στην κατεύθυνση Artemovsky (Bakhmut), Novolugansk, Uglegorsk, Ugledar, Kamenka, Novomikhailovka







  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative