Social Icons

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022


ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022

Ο Ιούνιος υπήρξε πλούσιος σε δράσεις για τις Μονάδες Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Στις αρχές του μήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προσωπικού των Μονάδων με την κα Σπυριδούλα Μπαστάνη, Υποδιευθύντρια του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος, όπου κατατέθηκαν εκατέρωθεν προτάσεις συνεργασίας. Οι προτάσεις αφορούν στην υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σχετικά με τις εξαρτήσεις για τους/τις σπουδαστές/τριες και διδάσκοντες/ουσες του ΙΕΚ.
Σε συνέχεια της γόνιμης συνεργασίας της περσινής χρονιάς μεταξύ του προσωπικού του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων, οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Γραφείο Εθελοντισμού για να τιμήσει την Εβδομάδα Περιβάλλοντος και να εγκαινιάσει τις εργασίες ενός νέου χώρου πρασίνου, ενός «πάρκου τσέπης» στο κέντρο της Λαμίας.

Παρουσία των κ.κ. Κώστα Μουστάκα Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Δημήτρη Τζούφλα Αντιδημάρχου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού Οργάνωσης και Εθελοντισμού, Κατερίνας Τσαδήμα, Αν. Προϊσταμένης του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσέλο και τη Γραμματέα κα Βασιλική Αγγέλου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Νέα Βράχα», διαμορφώθηκαν προτάσεις και ιδέες για εθελοντικές δράσεις προς όφελος των πολιτών με την συμμετοχή των εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου, οι Μονάδες Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με ομοειδείς Φορείς της Λαμίας, Φορείς Ψυχικής Υγείας και την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, διοργάνωσαν συναυλία με μουσικούς και μαθητές της πόλης και παράλληλες ενημερωτικές δράσεις στην κεντρική πλατεία της Λαμίας. 

Ενεργή υπήρξε η συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, συζήτησαν με το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και μοιράστηκαν μηνύματα συμπαράστασης και ελπίδας για την υποστήριξη του αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Στην διάρκεια του Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν επιπλέον εξορμήσεις σε απομακρυσμένους προορισμούς όπου το προσωπικό της Κινητής Μονάδας ήρθε σε επαφή με Τοπικές Αρχές, Επαγγελματίες Υγείας και Πρόνοιας ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές αναφορικά με τις εξαρτήσεις. Διερευνήθηκαν οι ανάγκες που θα μπορούσαν να καλυφθούν από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε επίπεδο ενημέρωσης και θεραπείας και κατατέθηκαν εκατέρωθεν προτάσεις για κοινές δράσεις και παρεμβάσεις.

Εξόρμηση πραγματοποιήθηκε από τις εργαζόμενες της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στο Κερασοχώρι Δήμου Αγράφων, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο με την Αντιδήμαρχο κα Ηρώ Νταλαφούρα, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γρηγόρη Παπαθανάση και το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αγράφων, κ.κ. Χρυσούλα Ντουφεκιά και Τρύφωνα Τσιάμη, Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με την πρώτη εξόρμηση της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Φορέα για την Ψυχική Υγεία «Θάλπος» με τις κ.κ. Μυρτώ Τσόμπο, Ψυχολόγο, Κατερίνα Βαλκανιώτη, Κοινωνική Λειτουργό και Ελένη - Ανθή Φλώκου, Διοικητικό. 

Οι εργαζόμενες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ επισκέφθηκαν επίσης το χωριό Γούβες και συναντήθηκαν με το Επιστημονικό Προσωπικό της Ε.Κ.Ψ. Σακελλαρόπουλος, κ.κ. Μιρέλλα Μάρου, Ψυχίατρο, Αντιγόνη Παπατριανταφύλλου, Ψυχολόγο, Χριστίνα Κουτρουμάνου, Κοινωνική Λειτουργό και Παρασκευή Κωνσταντάγκα, Διοικητικό.

Οι Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2022

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Βασιλικών 20, 35133, Λαμία

Tel. No: (+30) 2231067885, (+30) 2231045456
Email: pklamia@kethea-exodos.gr

kmlamia@kethea-exodos.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative