Social Icons

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Παναγιώτης Πολίτης: «Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ!» (VIDEO)


«Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ!»

Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ! Αυτό τόνισε ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας..


«Συνάδελφοι από καρδιάς σας ευχαριστούμε. Ό,τι και να ψηφίσουν, το μήνυμα το έχουμε στείλει» τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν θα το βάλουμε κάτω ποτέ, θα το φτάσουμε μέχρι τέλους, θα κρατήσουμε τη ΛΑΡΚΟ ανοιχτή».

Με την ολοκλήρωση της κινητοποίησης ο Π. Πολίτης επεσήμανε: «Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας, για να τους ξεκαθαρίσουμε ότι το μαχαίρι που μας βάζουν στον λαιμό θα τους το γυρίσουμε με το ίδιο εισιτήριο».  Τόνισε ακόμα πως οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ παίρνουν δύναμη από την αλληλεγγύη που δέχονται και συνεχίζουν τον αγώνα.

«Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ!»
Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας


Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας, διεμήνυσαν εκπρόσωποι σωματείων και φορέων σε σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν στην κινητοποίηση.

«Από σήμερα ξεκινάει ένας καινούριος αγώνας», ανέφερε ο Δημήτρης Καραγιάννης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων και του Σωματείου Εργαζομένων στα μεταλλεία του Αη Γιάννη Εύβοιας.

«Να ξέρετε ότι αυτός είναι ένας αγώνας που δίνουμε για όλη την Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Έδρας της ΛΑΡΚΟ, Κώστας Σαμαράς, επισημαίνοντας πως η ΛΑΡΚΟ είναι ο θεματοφύλακας του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Την αλληλεγγύη της Ομοσπονδίας Οικοδόμων μετέφερε ο πρόεδρός της, Γιάννης Τασιούλας.

«Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας», σημείωσε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος της ΕΝΕΔΕΠ. Υπενθύμισε ότι το προηγούμενο διάστημα οι λιμενεργάτες και οι μεταλλεργάτες στήριξαν ο ένας τις κινητοποιήσεις του άλλου. Έδωσε «ραντεβού» με τους εργαζόμενους στις πύλες της ΛΑΡΚΟ, «αν τολμήσουν να πειράξουν τρίχα από τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους».

Ακόμη την αλληλεγγύη τους έχουν εκφράσει ο Παναγιώτης Κατάρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου — Χάρτου, ο Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαμίας. Επίσης ο Τάκης Καραμέρης, από το Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ο Παναγιώτης Τζιουβαράς, από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας, ο Βασίλης Βατίστας από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κερατσινίου — Δραπετσώνας.

«Φοιτητές — εργατιά, μια φωνή και μια γροθιά», το σύνθημα που ακούστηκε όταν χαιρέτησε εκ μέρους των 24 φοιτητικών συλλόγων της Αττικής ο Άγγελος Θωμόπουλος. «Ο αγώνας σας μας δείχνει τον δρόμο. Να ξέρετε ότι αποτελείτε παράδειγμα για όλους εμάς», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Απαιτούμε εδώ και τώρα να πάρουν την τροπολογία πίσω», τόνισε ο Σπύρος Κωνσταντάς, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής. «Δίνετε στα παιδιά μας μήνυμα ταξικής αποφασιστικότητας και αγώνα», είπε η Νατάσα Μιχαήλ, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δημήτρης Γληνός».

«Δε θα αφήσουμε να περάσει αυτή η επαίσχυντη τροπολογία», διεμήνυσε η Χριστίνα Σκαλούμπακα, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Μετέφερε ιδιαίτερα τη στήριξή της στην Επιτροπή Αγώνα γυναικών της ΛΑΡΚΟ που δίνουν εδώ και μήνες αγώνα στο πλευρό των συντρόφων, των αδερφών, των γιων τους.

«Οι εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες ζουν εδώ και χρόνια τις συνέπειες της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων», υπενθύμισε ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής, εκφράζοντας τη συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Τη στήριξη στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή μετέφερε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας, Λαμπρινή Χριστογιάννη.

«Είμαστε δίπλα σας» τόνισε ο Γιώργος Δασκαλάκης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης — Πεύκης.

Την αλληλεγγύη του μετέφερε εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου (ΣΕΕΝΠ).

«Για τους εργαζόμενους στα πανεπιστήμια και για όλο τον λαό ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας», σημείωσε ο Νίκος Διακογεωργίου, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
«Από τη ΛΑΡΚΟ νεκροί βγαίνουμε, απολυμένοι ποτέ!»

Στο πλευρό τους σταθερά το ΚΚΕ


Μαζί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που διαδήλωσαν έξω από τη Βουλή ήταν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που νωρίτερα μίλησε στην Ολομέλεια για τη ΛΑΡΚΟ.

«Όσοι ψηφίσουν αυτή την τροπολογία, θα γραφτούν στον μαυροπίνακα της ιστορίας αυτού του τόπου», επεσήμανε σε δήλωση του, ο Δ. Κουτσούμπας.

Παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης και Χρήστος Κατσώτης.

902.gr





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative