Social Icons

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας (Φωτογραφίες)


Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας
Παραβρεθήκαμε χθες σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΣΚ με αφορμή την πανελλήνια διάκριση του σχολείου σε διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους του Υπουργείου Παιδείας για την ταινία "Ευανθία Καΐρη: η Μούσα του 1821", καθώς και με αφορμή την υλοποίηση της νέας ταινίας "Υπάτη μου περήφανη" που αφορά στο ολοκαύτωμα της Υπάτης από τους Γερμανούς το 1944.

Αυτή η όμορφη εκδήλωση επιβεβαίωσε άλλη μια φορά ότι το μέλλον ανήκει στη νέα γενιά! Ο πολιτισμός, η ιστορία, πανανθρώπινες έννοιες όπως η ειρήνη, παρουσιάζονται με ξεχωριστή δυναμική μέσα από τις δημιουργίες και την προσπάθεια των ίδιων των μαθητών με την πολύτιμη καθοδήγηση των καθηγητών τους.

Πρόκειται ομολογουμένως, για εμπνευσμένες δημιουργίες των μαθητών οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την δημιουργικότητά τους.

Οι προσπάθειες και οι επιτυχίες αυτές, παράλληλα με τη μαθησιακή διαδικασία, σημαίνουν αφοσίωση, σκληρή δουλειά και ταλέντο και ευχόμαστε στα νέα παιδιά, πάντα να θέτουν στόχους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν-ακόμα κι αν δεν υπάρχει βραβείο- με τόλμη, αγάπη και πίστη στα όνειρά τους!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και καθηγητές !!
Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας
Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας
Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας
Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας
Στυλίδα: Εκδήλωση του Γυμνασίου Στυλίδας
Γραφείο Δημάρχου Στυλίδας
Ελευθερίου Βενιζέλου 31
35300 Στυλίδα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:22383 50100
Fax:22380 22889

Email: dimarchos-stylidas@stylida.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative