Social Icons

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ράχες: Χαλασμένη βρύση πανω από ένα χρόνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Ράχες: Χαλασμένη βρύση πανω από ένα χρόνο
Έλαβα την παρακάτω καταγγελία από τον κ. Γεωργουλά Σπύρο, Ταξίαρχο ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας

"Γιώργο καλησπέρα. Υπάρχει μια βρύση στον προβλήτα Ραχών, η οποία εδώ και πάνω από χρόνο, έχω διαπιστώσει ότι έχει βλάβη (έχει σπάσει)και τρέχει ακατάπαυστα. 

Πολλά (εκατοντάδες) χαμένα κυβικά νερού. Ενός αγαθού για το οποίο γίνονται πόλεμοι και στο μέλλον ακόμη περισσότεροι. Το είπα, το ξαναείπα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Η αδιάφορία των αρχών δεν περιγράφεται. Πώς μπορείς να βλέπεις αυτό που στέλνω στη φωτογραφία, να τρέχει χρόνια;;; Πως γίνεται να χάνεται πολύτιμο αγαθό, που άλλοι θα έκαναν τα πάντα για να το έχουν  και εμείς αδιαφορώντας να το πετάμε στη θάλασσα. 

Μαρτυρίες φίλων από τις Ράχες, μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει πάνω από χρόνο. Σε παρακαλώ για την ανάδειξη του θέματος, στα πλαίσια του ενδιαφέροντος που πρέπει να επιδεικνύουμε όλοι ως πολίτες αυτής της χώρας, για το τι συμβαίνει δίπλα μας.   Η αδιαφορία ορισμένων προϊσταμένων  τοπικών αρχών (Λιμενικό Ταμείο στην προκειμένη περίπτωση), είναι άνευ προηγουμένου. Και άλλα πολλά, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια."

Σπύρος Γεωργουλάς Ταξίαρχος, ε.α Πολεμικής Αεροπορίας





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative