Social Icons

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ (ΘΑΝΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ)


ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ (ΘΑΝΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ)
ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η χτεσινοβραδινή παρουσίαση του βιβλίου μου ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ, στο θερινό δημοτικό θέατρο, θα μπορούσε να έχει ματαιωθεί. Ωστόσο, σε πείσμα της βροχής, που απέτρεψε πολλούς να προσέλθουν στο θερινό θέατρο και χάρη πράσινο φως που άναψε από τον οικοδεσπότη δήμο στις ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χειμερινό δημοτικό θέατρο. Η βραδιά ήταν υπέροχη και ιδιαίτερα συγκινητική για μένα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και γραπτά ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον αξιότιμο δήμαρχο Λαμιέων κ,Καραḯσκο για τη φιλοξενία της εκδήλωσης, για τον θερμό χαιρετισμό του και για την τιμητική για μένα παρακολούθηση της παρουσίασης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΘΕΡΜΕΣ οφείλω για την παρουσία τους στον αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Καρακάντζα, την τ. βουλευτή κυρία Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και σε όλους τους νυν, πρώην ή (εύχομαι στους επιθυμούντες) μελλοντικούς αιρετούς κοινοβουλευτικούς και αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών κυρία Ελένη Φωτάκη και κυρίους κ. Ζαχαρία Πράπα και Κώστα Τσιαλαφούτα καθώς και στη φίλη εκδότρια κυρία Βασιλική Νικοπούλου, που σήκωσε το βάρος (και το άγχος) για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης, στην εξαιρετική αθηναία φιλόλογο κυρία Βικτώρια Κουσίδου, για τη θαυμάσια παρουσίαση του βιβλίου μου και στον φίλο ομότιμο καθηγητή Λογοτεχνίας στο Π.Τ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας φιλόλογο Βασίλη Αναγνωστόπουλο, για τα κολακευτικά σχόλια που έστειλε να διαβαστούν για το ίδιο βιβλίο.

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ οφείλω στην κυρίες Εμμανουέλα Αγγελακοπούλου, Σοφία Αλαφοδήμου , Ελευθερία Γοργογιάννη, Αντριάνα Ματθαίου και τους κυρίους Κώστα Αναστασίου, Κώστα Παπαδημητρίου και Απόστολου Ρούσκα. Όλες και όλοι με τον ρόλο τους, με την αμφίεση του 40 και του 50, με την ανάγνωση επιλεγμένων αποσπασμάτων του βιβλίου, με τα σχετικά κομμάτια νοσταλγικής μουσικής που γέμισαν το θέατρο με νότες και με εικόνες χορού μιας άλλης ρομαντικής εποχής, συνέβαλαν στο ζωντάνεμα (στην επιτυχημένη «δραματοποίηση») κάποιων από τα αποσπάσματα που διαβάστηκαν και γενικά στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης πρωτότυπης και ευχάριστης , όπως τη χαρακτήρισαν όσοι την παρακολούθησαν.

Σ’ αυτούς τους τελευταίους, στην καθεμιά και στον καθένα που, αψηφώντας τη βροχή και τον αέρα, ήρθε στο δημοτικό θέατρο και τίμησε με την παρουσία της και την παρουσία του τους διοργανωτές, τους συντελεστές της εκδήλωσης κι εμένα προσωπικά, γεμίζοντας την καρδιά μου με συγκίνηση, οφείλω και από εδώ το ακροτελεύτιο και ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Στυλίδα 7/6/2022 Θ.Μ.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative