Social Icons

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του βρέθηκε 50χρονος – Ήταν πατέρας μικρού παιδιού


Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του βρέθηκε 50χρονος – Ήταν πατέρας μικρού παιδιού

Λαμία: Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο κτήμα στο οποίο είχε πάει για να ψεκάσει ελιές


Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Σταυρού στη Λαμία ο θάνατος ενός 50χρονου οικογενειάρχη, πατέρα ενός μικρού παιδιού, που βρέθηκε νεκρός στο κτήμα στο οποίο είχε πάει για να ψεκάσει τις ελιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport ο άτυχος άνδρας από τη Λαμία πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτήμα που έχει στην περιοχή του Σταυρού για ψεκάσει με το τρακτέρ τις ελιές.

Όταν, όμως, άρχισε να βραδιάζει και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, οι δικοί του άνθρωποι ανησυχήσαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά όταν έφτασαν στο κτήμα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, αφού βρήκαν τον 50χρονο νεκρό δίπλα στο τρακτέρ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος βρήκε τον θάνατο όταν έπεσε από το τρακτέρ του που έφυγε στην κατηφόρα, τούμπαρε και τελικά στάθηκε πάλι όρθιο.

Στη κτήμα βρέθηκαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα.
Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του βρέθηκε 50χρονος – Ήταν πατέρας μικρού παιδιού
Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 50χρονος



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative