Social Icons

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλάζουν όλα στα δρομολόγια των τρένων - Οι αλλαγές στην γραμμή Τιθορέα –Λιανοκλάδι –ΛΑΜΙΑ –Στυλίδα


ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλάζουν όλα στα δρομολόγια των τρένων- Οι αλλαγές στην γραμμή Τιθορέα –Λιανοκλάδι –ΛΑΜΙΑ –Στυλίδα
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από την Κυριακή 15/05/2022, γίνεται συνολική αναδιάρθρωση σε όλα τα δρομολόγια της Επικράτειας.

Ειδικότερα:


– Στην διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και από 5 ζεύγη αμαξοστοιχιών που κυκλοφορούσαν ανά ημέρα αυξάνονται σε 7 (κάθε 2 ώρες ανά κατεύθυνση), με μειωμένους χρόνους ταξιδιού.

– Στην διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.
– Στις διαδρομές του Προαστιακού Αθήνας (Αεροδρόμιο-Κιάτο-Πειραιάς-Αθήνα-Χαλκίδα): επέρχονται μικρές τροποποιήσεις στους χρόνους των δρομολογίων.

– Στις διαδρομές Αθήνα-Λειανοκλάδι & Λειανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.

– Προστίθενται νέες διαδρομές: Τιθορέα-Οινόη (Λεωφορείο), Τιθορέα-Λειανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα και Λειανοκλάδι-Λαμία (για εξυπηρέτηση μετεπιβιβάσεων από/σε δρομολόγια IC Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα).

– Στις διαδρομές Κεντρικής Ελλάδας, Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Παλαιοφάρσαλος-Καλαμπάκα & Λάρισα-Βόλος: επέρχονται σημαντικές τροποποιήσεις.

– Στις διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Φλώρινα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Θεσσαλονίκη.

– Στις διαδρομές Θεσσαλονίκη-Σέρρες & Θεσσαλονίκη-Δράμα: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων.

– Η διαδρομή Δράμα-Αλεξανδρούπολη καταργείται ενώ προστίθενται νέες συνδέσεις μεταξύ Δράμας-Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης.

– Στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο: τροποποιούνται οι χρόνοι των δρομολογίων και 1 ζεύγος δρομολόγιων κυκλοφορεί στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα.

Τα δρομολόγια που παραμένουν ίδια :


Τα δρομολόγια των τουριστικών διαδρομών Διακοπτό-Καλάβρυτα, Άνω Λεχώνια-Μηλιές, Κατάκολο-Πύργος-Ολυμπία, δεν τροποποιούνται.

Τα δρομολόγια των διαδρομών Κιάτο-Πάτρα, Κιάτο-Αίγιο & Προαστιακού Πάτρας, δεν τροποποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συχνότητα και τους χρόνους των δρομολογίων (από 15/05/2022), το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, το τηλεφωνικό κέντρο και τα εκδοτήρια των σταθμών.

Επίσης, υπάρχει και η επιλογή μέσω της εφαρμογής Telegram στον λογαριασμό «Trainose – Train Information» για ενημέρωση σχετικά με δρομολόγια, καθυστερήσεις, καταργήσεις ή άλλες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative