Social Icons

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση του KKE για την κατάληψη των ελληνικών τάνκερ


Ανακοίνωση του KKE για την κατάληψη των ελληνικών τάνκερ
«Η επιδρομή και κατάληψη δυο ελληνικών τάνκερ από τις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις αποτελεί εξαιρετικά σοβαρή κι επικίνδυνη εξέλιξη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ‑από ό,τι φαίνεται- έρχεται ως “αντίποινα” στην κατάσχεση ιρανικού φορτίου πετρελαίου από τις ελληνικές αρχές, κατόπιν οδηγιών των ΗΠΑ, πριν λίγες μέρες» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Η πολιτική του “σημαιοφόρου” των αμερικανοΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση σε όλα τα μέτωπα, μεταξύ των οποίων και οι κυρώσεις προς το Ιράν, εκθέτει τη χώρα και τον ελληνικό λαό σε μεγάλους κινδύνους, όπως αποδεικνύει και το γεγονός της κατάληψης των ελληνικών πλοίων» προσθέτει η ανακοίνωση του κόμματος και καταλήγει:

«Αυτό που οφείλει εδώ και τώρα να κάνει η κυβέρνηση είναι να μεριμνήσει για την απελευθέρωση κι ασφαλή επιστροφή των πληρωμάτων των δύο πλοίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative