Social Icons

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Τηλεφωνική συνομιλία των υπουργών Άμυνας ΗΠΑ και Ρωσίας


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, είχε την Παρασκευή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού. Ο Αμερικανός υπουργός..

Τηλεφωνική συνομιλία των υπουργών Άμυνας ΗΠΑ και Ρωσίας
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, είχε την Παρασκευή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο Αμερικανός υπουργός ζήτησε άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και τόνισε τη σημασία της διατήρησης των γραμμών επικοινωνίας, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

«Η τηλεφωνική επικοινωνία δεν έλυσε κανένα ακανθώδες πρόβλημα ούτε οδήγησε σε άμεσες αλλαγές στα όσα κάνουν ή λένε οι Ρώσοι», δήλωσε σε δημοσιογράφους ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρξε κανένα σημάδι υποχώρησης του πολεμικού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους αμερικανοΝΑΤΟικούς και την Ρωσία.

Ήταν η πρώτη φορά μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία στις 24 Φλεβάρη που επικοινώνησαν οι δύο υπουργοί Άμυνας των δύο χωρών. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 18 Φλεβάρη, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μετέδωσε ότι η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε «με πρωτοβουλία της αμερικανικής πλευράς».

«Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα διεθνούς ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ουκρανία», ανέφερε το TASS, επικαλούμενο το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας.

(Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Reuters», AFP)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative