Social Icons

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Το Κρεμλίνο θα δώσει πληροφορίες για τους οργανωτές της «προβοκάτσιας» στην Μπούτσα


Το Κρεμλίνο θα δώσει πληροφορίες για τους οργανωτές της «προβοκάτσιας» στην ΜπούτσαO εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Λευκορωσίας συζήτησαν για την «σκηνοθετημένη προβοκάτσια» στην Μπούτσα και οι πληροφορίες για αυτούς που την οργάνωσαν θα δημοσιευθούν στην ώρα τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

«Φυσικά, αυτό το θέμα συζητήθηκε», είπε ο εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση εάν οι δύο ηγέτες συζήτησαν την πρόκληση στην Μπούτσα και τους διοργανωτές της.

«Είναι γνωστό και αποδεικνύεται με αρκετές λεπτομέρειες και με επιχειρήματα, ότι πρόκειται για μια συνολική μυθοπλασία και για μια σκόπιμα σκηνοθετημένη σκηνή», υπογράμμισε ο Πεσκόφ, ωστόσο απέφυγε να πει ποια χώρα συγκεκριμένα βρίσκεται πίσω από αυτή τη σκηνοθεσία. «Οι πληροφορίες θα δημοσιευτούν στην ώρα τους», είπε ο εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, ο Λευκορώσος πρόεδρος, Αλεξάντρερ Λουκασένκο είχε δηλώσει στο Associated Press ότι Βρετανοί έφτασαν στην Μπούτσα από την Λβιβ για να προετοιμάσουν «επιθέσεις πληροφόρησης». Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, οι διοργανωτές της σκηνοθεσίας είναι «κυρίως οι Βρετανοί».

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι η «σφαγή της Μπούτσα» είναι σκηνοθετημένη καθώς οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν πλήρως από την πόλη στις 30 Μαρτίου, ενώ οι «αποδείξεις των εγκλημάτων» εμφανίστηκαν μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα, όταν οι υπάλληλοι της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας έφτασαν στην πόλη.

Το υπουργείο ισχυρίζεται επίσης ότι στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Μπούτσα, Ανατόλι Φεντορούκ επιβεβαίωσε στη δήλωσή του σε βίντεο ότι δεν υπήρχαν ρωσικές δυνάμεις στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε ότι δεν υπήρχαν πτώματα αμάχων στους δρόμους.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χαρακτήρισε την κατάσταση στην Μπούχα «επίθεση ψευδών ειδήσεων».

Πηγή: 902.gr / TASS




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative