Social Icons

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3 ΛΑΜΙΑ

EMAIL:nodefhiotidas@gmail.com 

Η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου καθώς η συντονίστρια για θέματα ποιότητας ζωής μετά την θεραπεία κ. Κατερίνα Μαχαιρά επισκέφθηκαν την Λαμία στο πλαίσιο του προγράμματος περιοδειών της Γραμματείας σε όλη τη χώρα.

Τις κυρίες Κρυσταλλίδου και Μαχαιρά υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας κ. Σπύρος Κωσταράς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας κ. Θοδωρής Γούσιος, έχοντας μια σύντομη ενημέρωση για τα θέματα της γραμματείας καθώς και του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ.

Οι επισκέψεις αποσκοπούν στην ουσιαστική επικοινωνία της Γραμματείας με τους ίδιους τους ανθρώπους τις οργανώσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του εθελοντισμού σε κάθε περιοχή, όπως επίσης στην αλληλοενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας. Κρυσταλλίδου επισκέφθηκε τον Δήμο Λαμιέων όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Ευθύμιος Καραίσκος καθώς και οι αντιδήμαρχοι, Δημήτριος Τζούφλας Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Οργάνωσης και Εθελοντισμού. Κ.Παναγιώτης Φώσκολος Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης. 
κ. Δημήτριος Ρίζος Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, εφαρμογής πολιτικών Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
  
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανασίου Καρακάτζα και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και αλιευτικής πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος .

Η κα Κρυσταλλίδου τόνισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάδειξη του Εθελοντισμού ως καθοριστικού παράγοντα για την βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και για το λόγο αυτό έκανε μια πρώτη επαφή σήμερα. 
Η κα Κρυσταλλίδου υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσει και μια δεύτερη επίσκεψη στην πόλη προκειμένου να συναντήσει φορείς και συλλόγους που ασχολούνται με τον εθελοντισμό.
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Από το Γραφείο Τύπου





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative