Social Icons

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Νέα εκδήλωση για το ηλεκτρικό ρεύμα και τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο "Καράβι" την ερχόμενη Τετάρτη 1/6/2022


Νέα εκδήλωση για το ηλεκτρικό ρεύμα και τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο "Καράβι" την ερχόμενη Τετάρτη 1/6/2022
Λαμία 27-5-2022

Δελτίο Τύπου

Σας προσκαλούμε την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 στις 8:00 μ.μ. στην Πλατεία Αλ. Κοντόπουλου («Καράβι», πάνω από την Πλ. Ελευθερίας) σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα:

Λογαριασμοί Ρεύματος – Ρήτρα Αναπροσαρμογής

Πρόκειται για τη δεύτερη εκδήλωση, όπως αποφασίστηκε να γίνει στην πρώτη συνάντηση προ δεκαπενθημέρου. Θα υπάρχει πάλι αναλυτική ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, και θα συζητηθούν τρόποι αντίδρασης στις παράλογες αυξήσεις, ελπίζουμε με περισσότερο κόσμο.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, η μετατροπή του σε «χρηματιστηριακό» προϊόν σημαίνει ενεργειακή και οικονομική φτωχοποίηση για την πλειονότητα του πληθυσμού. Είναι επιτακτική ανάγκη να κινητοποιηθούμε, για να καταργηθούν η Ρήτρα Αναπροσαρμογής (που δεν καταργήθηκε με τα κυβερνητικά «μέτρα»!) και το Χρηματιστήριο Ενέργειας, και να υπάρχει από το κράτος, έλεγχος για την εξασφάλιση τιμών σε εφικτά για όλο τον κόσμο επίπεδα, και επιπλέον, πρόνοια για πραγματική ελάφρυνση των ευάλωτων ομάδων.

Καλούμε ξανά, τους συμπολίτες μας, τους φορείς, τους συλλόγους, τις συλλογικότητες, τα σωματεία, να βρούμε λύσεις από κοινού ενάντια σ’ αυτή και σε κάθε μορφή φτωχοποίησης.

Η επιτροπή πρωτοβουλίας για το ρεύμα και οι σύλλογοι
  • Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας
  • Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμίας


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative