Social Icons

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΣΛΗ


ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ  ΤΟΥ Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΣΛΗ

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Θλιβερό καθήκον ως Λιμενάρχη Στυλίδας μου επιβάλλει να σας ενημερώσω για τον ξαφνικό θάνατο συναδέλφου ο οποίος Υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια το Α΄Λ/Τ Γλύφας. 

Αναφερόμαστε στον Ανθυπασπιστή ΛΣ Αθανάσιο Δεσλή όταν εκτελώντας Υπηρεσίας στο Λ/Χ Σύμης την 13/04/2022 μεσημεριάνες ώρες, όπου είχε αποσπασθεί για Υπηρεσιακές ανάγκες άφησε την τελευταία του πνοή.

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετήσαμε το Σάββατο 16-04-2022 ένα δικό μας άνθρωπο, έναν καλό, αγαπητό και εξαίρετο συνάδελφο τελώντας στην Εκκλησία του Αγ. Δημητρίου την νεκρώσιμο Ακολουθία και την ταφή αυτού όπου με απόφαση της Ηγεσίας του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ πραγματοποιήθηκε με τις αρμόζουσες στρατιωτικές τιμές.

Στην εν λόγω ακολουθία προσήλθε πλήθος κόσμου, γνωστών, συγγενών και φίλων ενώ στην ακολουθία παραβρέθηκαν μεγάλος αριθμός ιερέων καθώς επίσης πολιτική και στρατιωτική τοπική ηγεσία των Σ.Α – Ε Δ εν ενεργεία και εν αποστρατεία.

Στην εν λόγω ακολουθία αναγνώσθηκε επικήδειος λόγος και από τον Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοίαρχο ΛΣ Βέτσικα Ευθύμιο ενώ με το πέρας αυτής επιδόθηκαν στην σύζυγό του εκλιπόντος η Ελληνική Σημαία, το πηλίκιο καθώς και τα μετάλλια του.
ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗ  ΤΟΥ Λ.Σ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΣΛΗ

Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Θλιβερό καθήκον ως Λιμενάρχη Στυλίδας μου επιβάλλει να πω αυτά τα λίγα λόγια.

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο, έναν καλό, αγαπητό και εξαίρετο συνάδελφο με κοινή πορεία τουλάχιστον με μένα τον τελευταίο χρόνο.

Αποχαιρετάμε σήμερα έναν αξιωματικό εν ενεργεία του Λιμενικού Σώματος, έναν συνεργάτη, φίλο και οικογενειάρχη, που όσοι γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του έχουν να καταθέσουν μόνο θετικές μνήμες.

Ο Αθανάσιος Δεσλής είχε πολλά, χαρακτηριστικά όμως ήταν η λιτότητα, η εργατικότητα και το προπαντός το ήθος του.

Άνθρωπος διακριτικός, μεστός στα λόγια και ενεργός στις πράξεις, είχε Υπηρετήσει σε πολλές λιμενικές αρχές αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του και κάνοντας φίλους και συνάδελφους να είναι περήφανοι που τον γνώρισαν.

Υπηρέτησε με αρχές, με ήθος και ευγένεια, στις λιμενικές αρχές του Κεντρικού Λιμεναρχείου του Βόλου, των Λιμεναρχείων της Στυλίδας, της Αιδηψού, της Σκιάθου με τελευταίο σταθμό αυτή του Α’ Λιμενικου Τμήματος στην Γλύφας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, κερδίζοντας δίκαια, την εκτίμηση και το σεβασμό συμπολιτών και συναδέλφων.

Ο Θανάσης Κατατάχθηκε στο Λιμενικό Σώμα το 1999 στο Τμήμα ∆οκίμων Λιμενοφυλάκων Λιμενικού Σώματος όπου αποφοίτησε επιτυχώς ακολουθώντας ευδόκιμη υπηρεσία στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κατά την εικοσιτριάχρονη σταδιοδρομία του στο Λιμενικό Σώμα υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις τόσο σε Κεντρικά όσο και σε Λιμεναρχεία όπως προείπα , ενώ του απονεμήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

Συνάδελφε Θανάση κανείς μας, ακόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή της είδησης του θανάτου σου, δεν ήθελε να πιστέψει ότι έχανες την μάχη για τη ζωή.

Ίσως γιατί όλη σου η ζωή, ήταν γεμάτη από αγώνες και μάχες: Για ιδανικά, αξίες, αρχές και για την ανύψωση της Σημαίας του Λιμενικού Σώματος την οποία Υπηρέτησες και αγάπησες μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής σου.

Ο Αθανάσιος Δεσλής θα είναι πάντα παρών στη μνήμη όσων τον γνώρισαν και είχαν την τύχη να μοιραστούν μαζί του στιγμές, είτε κατά την άσκηση του καθήκοντος είτε ακόμη και απλές, καθημερινές στιγμές επικοινωνίας, είτε εν ώρα Υπηρεσίας, είτε μέσω του αθλητισμού, αφού ήταν συμφώνα με τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ένας από τους καλύτερους για πολλά χρόνια διαιτητής στην Α 1 κατηγορία στο μπάσκετ.

Το Λιμενικό Σώμα αποχαιρετά ένα άξιο τέκνο του με σεβασμό, αγάπη και ευγνωμοσύνη ο οποίος «απέθανε υπηρετών υπό την Σημαία».

Αγαπητέ Θανάση, έφυγες από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι που όλοι, μοιραία, κάποια μέρα θα ακολουθήσουμε κάποτε.

Δυστυχώς έφυγες πολύ νωρίς, πάνω στην πιο αποδοτική σου περίοδο αφού θα μπορούσες να προσφέρεις πολλά τόσο στους συναδέλφους σου, στους φίλους σου στην οικογένεια σου όσο και στους απλούς πολίτες.

Έφυγες πρόωρα μέσα από την αγκαλιά της συζύγου σου πριν καλά- καλά προλάβεις να νοιώσεις τη χαρά της πατρότητας δίνοντας και μεταλαμπαδεύοντας τις αρετές σου στο μόλις 4 αρων χρονών παιδί σου.

Εκ μέρους του λιμεναρχείου Στυλίδας και του Α΄Λιμενικου Τμήματος Γλύφας όπου Υπηρετούσες σου απευθύνουμε το ύστατο Χαίρε και εκφράζουμε εγκάρδια τα πιο ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και στους οικίους σου για την τεράστια αυτή απώλεια.

Υποσχόμενοι, διαβεβαιώνουμε ότι η μνήμη σου θα διατηρείται άσβεστη και θα παραμένει στο διηνεκές στην καρδιά, στο μυαλό, ενδυναμώνοντάς μας να υπηρετούμε τους ίδιους στόχους και τα ίδια ιδεώδη που κι εσύ με τόση συνέπεια και υπευθυνότητα υπηρέτησες γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια.

Χωρίς τη παρουσία του Ανθυπασπιστή Λ.Σ Αθανάσιου Δεσλή το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή είναι φτωχότερο και η Τάξη των λιμενοφυλάκων του 1999 χάνει ένα πολύτιμο συμμαθητή και αξιωματικό.

Φίλε Θανάση σε αποχαιρετούμε, σήμερα, στο τελευταίο, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.

Είμαστε σίγουροι ότι πλέον θα είσαστε παρέα στην αιώνια αγκαλιά του Άγιου Θεού μας μαζί με τον συνάδελφό που χάθηκε και αυτός νωρίς τον Αλουτζανίδη Γιάννη ο οποίος υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"


Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative