Social Icons

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Ο Ζελένσκι ξεπλένει τους Ναζί του Τάγματος Αζόφ: «Υπερασπίζονται την πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ζελένσκι ξεπλένει τους Ναζί του Τάγματος Αζόφ: «Υπερασπίζονται την πατρίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX News και τον δημοσιογράφο Μπρετ Μπάιερ, ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι παραδέχθηκε πως το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ «είναι αυτό που είναι», λέγοντας όμως παράλληλα πως υπερασπίζονται την πατρίδα και μέλη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. 

«Θέλω να ξεκαθαρίσετε κάτι για εμάς. Υπάρχουν αναφορές και εκθέσεις για το Τάγμα Αζόφ που λέγεται ότι είναι ένας ναζιστικός παραστρατιωτικός οργανισμός στη χώρα σας και υπάρχουν εκθέσεις ότι έχουν προβεί σε θηριωδίες. Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι αμερικάνοι πολίτες για ουκρανικές μονάδες όπως το τάγμα Αζόφ;», ρώτησε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο δημοσιογράφος του FOX News.

The Fox News has become like everyone else, broadcast of the interview with Zelensky, one pieces was cut. Host Bret Bayer asked Zelensky about the torture of prisoners of war by the Azov Battalion,to which he replied: “They are what they are.” A simple answer that says a lot.

(Μετάφραση:Το Fox News έγινε όπως όλα τα άλλα, μετάδοση της συνέντευξης με τον Ζελένσκι, κόπηκε ένα κομμάτι. Ο παρουσιαστής Bret Bayer ρώτησε τον Zelensky για τα βασανιστήρια αιχμαλώτων πολέμου από το τάγμα Azov, στον οποίο απάντησε: «Είναι αυτό που είναι». Μια απλή απάντηση που λέει πολλά.)

Δείτε το βίντεο

pic.twitter.com/MONKrT1LxW

— Spriter (@spriter99880) April 2, 2022

«Το Αζόφ είναι αυτό που είναι, υπερασπίστηκαν την πατρίδα. Όλα αυτά τα τάγματα ενσωματώθηκαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Οι μαχητές του Αζόφ δεν δρουν πλέον αυτόνομα αλλά είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού. Το 2014 υπήρχαν κάποιες περιπτώσεις που μερικοί από αυτούς τους εθελοντές μας, όντως παραβίασαν τους νόμους και μπήκαν φυλακή. Ο νόμος είναι πάνω απ’ όλα», απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ο Ουκρανός πρόεδρος.

Να τον χαίρονται οι κύριοι της κυβέρνησης και οι βουλευτές των αστικών κομμάτων που στις 7 Απρίλη θα βρεθούν στη Βουλή να τον χειροκροτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative