Social Icons

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου μας “Φως... Στις Χαμένες Ψυχές”. Μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση αφιερωμένη στις ψυχές των προγόνων μας.

 Ήταν η πρώτη απο μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων απ' την Μικρασιατική καταστροφή. Μεγάλη μας τιμή και χαρά η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κυρίου Συμεών, της Δημάρχου Στυλίδας κας. Βιργινίας Στεργίου, του αντιδημάρχου πολιτισμού κ. Χρήστου Αλεξίου, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Ιωάννη Αποστόλου και μελών του ΔΣ της πόλης μας. 

Τίποτα δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο χωρίς τη συμβολή των μελών του Συλλόγου μας, των φίλων και εθελοντών που είναι πάντα δίπλα μας. 
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Βυζαντινή χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδας και τον χοράρχη τους κ. Ευθύμιο Τσούμα, τους Συλλόγους αλιέων της πόλης μας. 

Τους χορηγούς επικοινωνίας κ. Θανάση Μπελτεγρή, κα. Νίκη Γιαννουλίδου και κ. Γεώργιο Κόρδη. Τέλος τον κ. Μάριο Μπουραζά για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. 

Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ το αξίζει όλος ο κόσμος που και σε αυτή την εκδήλωση μας ήταν παρόν. Πλημμύρισε την παραλία της πόλης μας και μας έδωσε δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Στόχος του Συλλόγου μας είναι φέτος η πόλη μας και η Ανατολική Φθιώτιδα να θυμίζει Μικρασία. 
Η φλόγα της λησμονιάς των προγόνων μας και των αλησμόνητων πατρίδων μας δεν σβήνει στις καρδιές μας. 

Τα καλύτερα έρχονται.
 

Με εκτίμηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative