Social Icons

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Δημήτρης Λιάτσος: “Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πολλά από τα πτώματα στην Μπούτσα, είναι ανθρώπων που πέθαναν από διάφορες αιτίες ...


Δημήτρης Λιάτσος: “Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πολλά από τα πτώματα στην Μπούτσα, είναι ανθρώπων που πέθαναν από διάφορες αιτίες ...
Δημήτρης Λιάτσος: “Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πολλά από τα πτώματα στην Μπούτσα, είναι ανθρώπων που πέθαναν από διάφορες αιτίες και τα νοσοκομεία δεν έδωσαν ποτέ τις σορούς στους συγγενείς τους” – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM

“Προβλέπω ραγδαίες εξελίξεις από σήμερα και θα δούμε τι θα γίνει μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα που θα πρέπει να μας ενημερώσει ο ηθοποιός μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο” ανέφερε από τη Μόσχα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λιάτσος μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Καλό θα ήταν και ο καθένας από τους 300 βουλευτές να πάρει προσωπική ευθύνη πάνω σε αυτά τα πράγματα και να πάψουν μερικοί να μιλούν για τη φιλία του ελληνικού και του ρωσικού λαου, γενικά και αόριστα. Γιατί αυτός ο λαός κατά 79% στηρίζει την ηγεσία του σε αυτή την προσπάθεια”, πρόσθεσε.

“Καλό θα ήταν για όλους να μπορούμε να δούμε πραγματικά πίσω από τα γεγονότα, για να μπορουμε να τα εξηγούμε. Αυτό που σήμερα βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η Ρωσία με ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας καταγγέλλει τις αθλιότητες στην Μπούτσα, οπου ως δια μαγειας εμφανίστηκαν πτώματα στους δρόμους. Η Ρωσία καταθέτει σήμερα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επείγουσα ερώτηση πρόταση για τη σύσταση ειδικής επιτροπής που θα εξετάσει αυτές τις αθλιότητες”.

“Άνθρωποι που διαθέτουν τη στοιχειώδη λογική καταλαβαίνουν ότι κανένας τακτικός στρατός στον κόσμο δεν κυκλοφορεί με τα αυτόματα μέσα σε πόλεις, πυροβολώντας ασύστολα άμαχο πληθυσμό”, σημείωσε.

“Σας μεταφέρω με επιφύλαξη μια είδηση. Από τα νοσοκομεία, τους ανθρώπους που πεθαίνουν από διάφορες αιτίες, σε πολλές περιπτώσεις δε δίνουν τα πτώματα στους συγγενείς τους, τα κρατούν στα νεκροτομεία. Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι πολλά από αυτά τα πτώματα, πετάχτηκαν στον κεντρικό δρόμο της Μπούτσα”, είπε.

“Οι ευρωπαίοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται εκεί, είναι στα χέρια της πιο σκληρής προπαγανδιστικής ομάδας του ουκρανικού στρατού. Δρουν στο τρίγωνο, Κίεβο, Μπούτσα, Ιρπέν, εκεί έχει στηθεί ένα Χόλυγουντ το οποίο παράγει εικόνες, να να τραβάνε και να τις δείχνουν στα μέσα τους. Τα ουκρανικά στρατεύματα, ακομα και οι εθνικιστές που είναι εκεί, είναι τα εργαλεία στα χέρια κάποιων, που κινούν την ολη διαδικασία”, ανέφερε.

“Δημιουργούν την εικόνα ότι οι Ρώσοι ηττήθηκαν και αποχωρούν από το Κίεβο. Δεν μας έχουν πει ακόμα ότι οι Ουκρανοί έχουν φτάσει μέχρι έξω από τη Μόσχα”, πρόσθεσε.

Ο κος Λιάτσος σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της 19χρονης Marianna Vishinskaya που έγινε γνωστή ως η έγκυος της Μαριούπολης και τώρα αμφισβητεί πως υπήρξε αεροπορική επιδρομή στο μαιευτήριο της πόλης. “Όπως και άλλοι, υποστηρίζει ότι ούτε είδε, ούτε άκουσε αεροπλάνο. Χρησιμοποίησαν τις φωτογραφίες μιας κοπέλας, όπως λέει η ίδια παρά τη θέληση της και βγήκε προς τα έξω μια εικόνα που εκείνη δεν επιβεβαιώνει”.

“Ο Μπίσμαρκ ένας άνθρωπος που γεννήθηκε το 1813 και πέθανε στο τέλος του 19ου αιώνα ειχε πει “Ακόμα και στην πιο καλή κατάληξη ενος πολέμου, ποτέ δε θα οδηγήσει αυτός ο πόλεμος στη διάλυση της Ρωσίας που στηρίζεται πάνω σε εκατομμύρια πιστών Ρώσων του Ελληνικού Ορθοδόξου Δόγματος”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 1:03:50
focusfm.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative