Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Αλεξανδρούπολη: Μαζική και μαχητική κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Αλεξανδρούπολη: Μαζική και μαχητική κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μαζική και μαχητική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ στην Αλεξανδρούπολη...


Στη συγκέντρωση μίλησε ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας — Θράκης του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.
Με συνθήματα και πανό ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν, όπως «δεν θα επιλέξουμε στρατόπεδο ληστών μόνη μας ελπίδα η πάλη των λαών», και «ΗΠΑ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν» η πορεία, με την ιδιαίτερη συμμετοχή της νεολαίας και έντονο αγωνιστικό παλμό κινήθηκε στους κεντρικούς δρόμος της πόλης, όπου σταμάτησε έξω από το επίτιμο προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αλεξανδρούπολη. 

Εκεί, οι διαδηλωτές θυροκόλλησαν ψήφισμα της συγκέντρωσης με το οποίο απαιτούν να σταματήσει να σταματήσει άμεσα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και να τερματιστεί αμέσως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Στο ψήφισμα εκφράζονταν επίσης και η αλληλεγγύη στους λαούς της Ουκρανίας και της Ρωσίας «ώστε να απαλλαγούν από κάθε λογής Πούτιν και Ζελένσκι που τους σέρνουν στον πόλεμο και την καταστροφή για τα συμφέροντα των καπιταλιστών».
Αλεξανδρούπολη: Μαζική και μαχητική κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου στην πύλη, καθώς οι διαδηλωτές φώναζαν δυνατά το σύνθημα «Η Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών», κρεμάστηκε πανό και γράφτηκε με σπρέι το μήνυμα προς τους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς που αξιοποιούν το λιμάνι για τις «πρόβες πολέμου» και τις «αποβάσεις» τους «NATO KILLERS GO HOME».
Αλεξανδρούπολη: Μαζική και μαχητική κινητοποίηση του ΚΚΕ ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Η πορεία κατέληξε στην επιβατική είσοδο του λιμανιού, όπου ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, Γραμματέας της ΤΕ Εβρου τόνισε πως ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την μη εμπλοκή της χώρας θα συνεχιστεί δυναμικά και θα κλιμακωθεί.

902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative