Social Icons

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία — 62η ημέρα — Όλες οι εξελίξεις


Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία — 62η ημέρα — Όλες οι εξελίξει
Ιμπεριαλιστικό πόλεμος στην Ουκρανία — 62η ημέρα: Για σοβαρό κίνδυνο πυρηνικής σύγκρουσης έκανε λόγο ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ. Οι παραδόσεις όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία σημαίνουν ότι το NATO «στην ουσία ενεπλάκη σε πόλεμο με τη Ρωσία» και η Μόσχα θεωρεί τα όπλα αυτά θεμιτούς στρατιωτικούς στόχους, συμπλήρωσε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

Συνεχίζονται οι μάχες στο Ντονμπάς. Κατάπαυση του πυρός στο «Αζοφστάλ» για να φύγουν οι άμαχοι ανακοίνωσε η Ρωσία, διέψευσε την είδηση το Κίεβο.Τα ρωσικά στρατεύματα ανέλαβαν τον έλεγχο του Δημοτικού Συμβουλίου της Χερσώνας, δήλωσαν Ουκρανοί αξιωματούχοι.

Η Ρωσία βομβάρδισε στόχους στην κεντρική και δυτική Ουκρανία

Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβάρδισαν χωριά της επαρχίας Μπιέλγκοροντ της Ρωσίας, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποσχέθηκε ότι η Ρωσία δεν θα πετύχει στον πόλεμό της εναντίον της χώρας του.

Νέα αποστολή όπλων στην Ουκρανία, ανακοίνωσαν Μπλίνκεν και Όστιν από το Κίεβο. Την αποστολή τεθωρακισμένων Stormer στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας. Η γερμανική Rheinmetall προσφέρει 88 μεταχειρισμένα άρματα μάχης Leopard I στο Κίεβο.

Εκρήξεις αναφέρθηκαν στο υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Υπερδνειστερίας.

Η βρετανική κυβέρνηση υπολογίζει ότι οι απώλειες της Ρωσίας είναι περίπου 15.000 στρατιωτικοί αφότου οι δυνάμεις της εισέβαλαν στην Ουκρανία την 24η Φεβρουαρίου, δήλωσε χθες Δευτέρα ο Μπεν Ουάλας, ο υπουργός Άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να μειώσει κατά δύο τρίτα τις εισαγωγές πετρέλαιου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία ως το τέλος του έτους και να απεξαρτηθεί πλήρως από τη ρωσική ενέργεια ως το τέλος του 2027, δήλωσε σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για την Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative