Social Icons

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία – 46η ημέρα — Οι πρόσφατες εξελίξεις


Ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία – 46η ημέρα — Οι πρόσφατες εξελίξεις

Πόλεμος στην Ουκρανία – 46η ημέρα: Συνεχίζονται οι μάχες στην Ουκρανία, με τον Ρωσικό στρατό να επικεντρώνει τις επιχειρήσεις στην κατάληψη του Ντονέσκ.


Σύμφωνα με την ημερήσια αναφορά του ουκρανικού ΓΕΣ, οι Ρώσοι επιχειρούν να διασπάσουν τη γραμμή άμυνας στο Ιζούμ και το Χάρκοβο, στα ανατολική, μεταφέροντας επιπλέον δυνάμεις στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τη Μαριούπολη. Στο Χάρκοβο, συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί, καθώς και ο μερικός αποκλεισμός της πόλης, όπως αναφέρεται...

Εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι στην Μαριούπολη έχουν αποκλειστεί Ευρωπαίοι μισθοφόροι που πολεμούν στο πλευρό του Ουκρανικού στρατού και του Τάγματος Αζόφ.

Νέες καταγγελίες Ουκρανών για ομαδικό τάφο σε χωριό κοντά στο Κίεβο.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Β. Ζελένσκι επανέλαβε την απαίτηση να κηρυχθεί εμπάργκο στο πετρέλαιο που εξάγει η Ρωσία.

Εντείνονται οι πολεμικές προετοιμασίες ενάντια στη Ρωσία από το ευρωατλαντικό μπλοκ. Ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι η «συμμαχία» επεξεργάζεται σχέδια για την ανάπτυξη μόνιμης στρατιωτικής παρουσίας στα εξωτερικά της σύνορα «για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε μελλοντική επίθεση της Ρωσίας ».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπ. Τζόνσον, συναντήθηκε στην Ουκρανία με τον Ζελένσκι και δεσμεύτηκε ότι η Βρετανία θα στείλει στην Ουκρανία 120 τεθωρακισμένα οχήματα και νέα αντιπλοϊκά πυραυλικά συστήματα.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative