Social Icons

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

2ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ.


2ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ.
2ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ.
2ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ.

Πραγματοποιήθηκε την 15 & 16 Απριλίου στα Καμένα Βούρλα στο ξενοδοχείο ΓΑΛΗΝΗ σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος ,το 2ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ.

Στο συνέδριο που μετείχαν οι σύνεδροι των 8 Ενώσεων


• ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

• ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ. ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

• ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

• ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

• ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ. ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

• ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

• ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

• ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και πάρθηκαν αποφάσεις για πιο δυναμικές παρεμβάσεις και διεκδικήσεις.

Την έναρξη του συνεδρίου αγίασε με τη παρουσία του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών.

Τις εργασίες του συνεδρίου χαιρέτησε ο Βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ κ.Παπαναστάσης Νικόλαος ενώ παρευρέθη και το μέλος του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις Γαρδίκης Νίκος. Επίσης χαιρετισμούς απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές και ο περιφερειακός Σύμβουλος Σιαλμάς Βασίλειος.

Χαιρετισμούς απέστειλαν:
  • Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστος Σταϊκούρας
  • Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος
  • Βουλευτής ΝΔ Ν. Φθιώτιδος Θέμης Χειμάρας
  • Βουλευτής ΝΔ Ν. Φθιώτιδος Γεώργιος Κοτρωνιάς
  • Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Φθιώτιδος Γιάννης Σαρακιώτης
  • Βουλευτής Κέρκυρας και τομεάρχης ναυτιλίας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιάγκης
  • Βουλευτής Β.Πειραιά ΜέΡΑ 25 Φωτεινή Μπακαδήμα
  • Εκπρόσωπος τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος
Χαιρετισμό απέστειλε η Πρόεδρος του ΠΣΥΜΕΛΣ κα.Βεροπούλου Αιμιλία.

Στο συνέδριο παρευρέθησαν η Διοικητής του 3ου Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης Υποπ/ρχος ΛΣ Κατσούλα Μαλαματένια και ο πρώην Λιμενάρχης Αγίου Κωνσταντίνου Σγάγιας Γεώργιος ενώ συμμετείχαν και στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ από τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής που είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν ερωτήματα και να συζητήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν .

Το συνέδριο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του συναδέλφου Ανθ/στη ΛΣ Δεσλή Αθανασίου ο οποίος αιφνιδίως έφευγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες για την απώλεια του οποίου χαιρετισμό απεύθυνε η αντιπρόσωπος της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Ζαμπάκα Παρασκευή .

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Λ. Γιαταγάνας Γεώργιος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για τη συνδιοργάνωση του συνεδρίου όπου και αναδείχτηκε ο ρόλος των συναδέλφων στη προστασία της ανθρώπινης ζωής .

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. Κυράνης Κωνσταντίνος έστειλε ισχυρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση τονίζοντας πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών και οι πρωτοβάθμιες Ενώσεις της θα συνεχίζουν να φυλάττουν τις Θερμοπύλες του συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια σε όσους επιχείρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα να προωθήσουν διάταξη τροποποίησης του συνδικαλιστικού νόμου 1264/82 που θα καταργούσε την Ομοσπονδία Π.Ο.Λ. και τα πρωτοβάθμια σωματεία της.

Οι εργασίες του συνεδρίου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία ,επ΄ωφελεία των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ οι οποίοι μέσα από τη δράση και την εκπροσώπηση από τη Π.Ο.Λ. προσδοκούν ένα διαφορετικό τρόπο διεκδίκησης με ουσία και αποτέλεσμα.
2ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative