Social Icons

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Mαριούπολη: Στα χέρια Ρώσων ο Διοικητής του Τάγματος Αζόφ - Επιχειρεί να τον λιντσάρει το πλήθος


Mαριούπολη: Στα χέρια Ρώσων ο Διοικητής του Τάγματος Αζόφ

Στα χέρια των Ρώσων είναι εδώ και λίγη ώρα  ο Διοικητής του εθνικιστικού Τάγματος του Αζόφ στην Μαριούπολη.


Οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν και τον έπιασαν ζωντανό και τον περιφέρουν στο κέντρο της πόλης πριν τον πάνε για περαιτέρω ανακρίσεις.
Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του συγκεντρώθηκε πλήθος που προσπάθησε να τον λιντσάρει για τις ωμότητες που είχαν υποστεί δεκάδες άνθρωποι από τα μέλη του Τάγματος του.
Οι κάτοικοι όρμησαν εξαγριωμένοι πάνω του με μπουνιές και κλωτσιές μόλις είδαν ότι είναι πλέον αιχμάλωτος.

Μαζί του αιχμαλωτίστηκε και ο αναπληρωτής Διοικητής του 503ου Συντάγματος των Ουκρανών Πεζοναυτών ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει από την Μαριούπολη.
Ο ίδιος είπε σε Ρώσους στρατιωτικούς αλλά και δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο πως η μονάδα του πλέον δεν υφίσταται.
Όσοι απέμειναν έχω χωριστεί σε δύο μικρές ομάδες και προσπαθούν να διαφύγουν από την Μαριούπολη.

Η Μαριούπολη έχει χαθεί οριστικά για την Ουκρανία. Δεν υπάρχει πλέον εστία αντίστασης. Γι αυτό και οι Ρώσοι αποφάσισαν να παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στο κέντρο της πόλης παρά το γεγονός πως δεν έχει εκκαθαριστεί 100%

Δείτε βίντεο

Δημιουργούνται νέες Διοικήσεις σε Χερσώνα -Ζαπορίζιε


Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι δημιουργούν νέες διοικήσεις στις νότιες περιοχές της Ουκρανίας.

“Σε Χερσώνα και Ζαπορίζιε, που ελέγχονται πλήρως από τους Ρώσους, επέστρεψε η ρωσική τηλεόραση. Ταυτόχρονα δημιουργούνται νέες Διοικήσεις , πολιτικές και στρατιωτικές, ενώ το ρούβλι χρησιμοποιείται ως μέσο συναλλαγών” ανέφερε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κριμαίας, Georgy Muradov.

Ταυτόχρονα, οι ουκρανικές δυνάμεις και όσοι έχουν απομείνει από το Τάγμα Αζόφ έχουν εκδιωχθεί εκτός κατοικημένων περιοχών στην Μαριούπολη και έχουν περικυκλωθεί στο εργοστάσιο Azovstal νότια της πόλης, στην ακτή.

“Στην περιοχή της Μαριούπολης, οι συλλήψεις εθνικιστών συνεχίζονται καθώς προσπαθούν να διαφύγουν σε μικρές ομάδες.

Κατά την ανάκριση ενός αιχμαλώτου Ουκρανού Αξιωματικού, έγινε γνωστό ότι από το 503 Σύνταγμα Πεζοναυτών παρέμειναν περίπου 200 άτομα, τα οποία διαλύθηκαν πριν από δύο ημέρες για να εγκαταλείψουν τη ζώνη μάχης στο λιμάνι.

Ένας από τους εκπροσώπους του ουκρανικού επιτελείου διοίκησης εντοπίστηκε ανάμεσα σε μια ομάδα γυναικών, φορώντας ένα γούνινο παλτό και μια φούστα.

Δυνάμεις των Τσετσένων εισέρχονται σε βάσεις του Τάγματος Αζόφ.




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative