Social Icons

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ο καλύτερος… ξεπλυματίας των φασιστικών ταμγάτων Αζόφ, ο Ελληνας πρόξενος στη Μαριούπολη


Ο καλύτερος… ξεπλυματίας των φασιστικών ταμγάτων Αζόφ, ο Ελληνας πρόξενος στη Μαριούπολη
Το κλασικό «ξέπλυμα» των ναζί της Ουκρανίας, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι «είναι καλά παιδιά αν τους γνωρίσεις», επιστράτευσε σε συνέντευξή του ο πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μ. Ανδρουλάκης. 

Μιλώντας λίγες ώρες αφότου έφυγε από την πόλη, εξήγησε τι εστί τάγματα Αζόφ, επειδή «στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα». Ερωτώμενος για το αν χτυπήθηκε ανθρωπιστικός διάδρομος από το τάγμα Αζόφ (υπάρχουν μαρτυρίες Ελλήνων από την Ουκρανία πως το ναζιστικό τάγμα έστηνε μπλόκα, συλλαμβάνοντας και δολοφονώντας όποιον προσπαθούσε να φύγει από την πόλη), ο πρόξενος απηύδησε: «Οχι ρε παιδιά, μπορείς να πεις πολλά για τους Αζόφ, τι ήτανε και τι είναι. Δεν θέλω να μπω πάλι στο πολιτικό ούτε το ιδεολογικό ούτε τίποτα. 

Οι Αζόφ ήταν και είναι η άμυνα της πόλης. Μία από τις άμυνες της πόλης. Τι να πω; Είναι έτσι — γιουβέτσι και τα λοιπά; Τα ‘χουνε. Αλλά δεν χτυπάνε τους δικούς τους. Δηλαδή έλεος. Λίγο αργότερα να μιλήσουμε, γιατί τους γνώρισα».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα πως υπήρξε όμηρος του τάγματος Αζόφ, ο ίδιος είπε: «Θα το πω, δεν με νοιάζει. Τις δυο πρώτες μέρες οι Αζόφ μας τάισαν. Αυτό είναι fact (δεδομένο). Και ας το κόψουμε τελείως από το ιδεολογικοπολιτικό. Δεν συμφωνώ μαζί τους ιδεολογικοπολιτικά, αλλά δεν είδα σε μας αυτό που γράφουνε συνήθως».

Παρεξηγημένα παιδιά οι Αζόφ, σύμφωνα με τον πρόξενο. Η γνώμη του όμως δεν χαρακτηρίζει μόνο τον ίδιο, για να την πετάξει κανείς στον απόπατο. Χαρακτηρίζει πρώτα απ’ όλα την κυβέρνηση, που τον διόρισε διπλωμάτη, δίνοντάς του μαζί και το χρίσμα του καλύτερου …ξεπλυματία των φασιστικών ταγμάτων στη Μαριούπολη, που κάνουν τον βίο αβίωτο και για τους Έλληνες ομογενείς.

Πηγή: 902.gr
atexnos.gr




  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative