Social Icons

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

ΛΑΡΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


ΛΑΡΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  - ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Δελτίο τύπου

ΛΑΡΚΟ 15/03/2022

Σήμερα Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και μετά από πρόσκληση του Σωματείου μας, τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησαν κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

Παίρνοντας υπόψη:

  • Το γεγονός ότι η κυβέρνηση στρουθοκαμηλίζει στις τιμές ρεκόρ του νικελίου και την αξία της ΛΑΡΚΟ.
  • Το γεγονός ότι με εντολή της σταμάτησε τη λειτουργία μιας ακόμη υψικαμίνου και μέχρι τέλος του Μάρτη, που έχει προγραμματίσει την απόλυση όλων των εργαζομένων, θα σβήσει και τη τελευταία (υψικάμινο), σταματώντας οριστικά τη λειτουργία της μοναδικής επιχείρησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση που παράγει νικέλιο.
  • Το γεγονός ότι όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε στον αέρα, απολυμένοι, ξεσπιτωμένοι, μας κλέβουν το αίμα και τον ιδρώτα μας, μας πετούν στο δρόμο σαν «στυμμένες λεμονόκουπες».
  • Το γεγονός ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο να αγωνιστούμε όλοι σα μία γροθιά για να ανατρέψουμε αυτό το έγκλημα.

Αποφασίσαμε:

● Στον άτιμο πόλεμο που ήδη μας έχει κηρύξει η κυβέρνηση, κηρύσσουμε και από την πλευρά μας πόλεμο.

● Με ενότητα και ανυποχώρητο αγώνα θα φτάσουμε μέχρι τη νίκη, μέχρι την εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, όλων των θέσεων εργασίας, την καταβολή του μόχθου που μας χρωστούν και πάνε να μας κλέψουν.

Σε αυτή τη βάση:
  • Αύριο Τετάρτη στις 10:00 το πρωί στην Ευελπίδων θα δώσουμε τη μάχη των ασφαλιστικών μέτρων που έχουμε καταθέσει ενάντια στην παράτυπη και μη ουσιαστική διαβούλευση.
  • Την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουμε κοινή Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων, από όλους τους χώρους που δραστηριοποιείται η ΛΑΡΚΟ θα αποφασιστεί η παραπέρα κλιμάκωση, μπροστά στα γραφεία της διεύθυνσης του εργοστασίου της Λάρυμνας παρουσία των γυναικών μας, των παιδιών μας, των φίλων, των συγγενών, των κατοίκων από τις περιοχές μας, των Σωματείων που μας συμπαραστέκονται σε αυτό το δίκαιο και τίμιο αγώνα.
Αποφασισμένοι να τα βάλουμε με την κυβέρνηση και τους επενδυτές που προωθεί, δηλώνουμε ότι δεν θα μας βγάλει κανένας από τις εργασίες μας και από τα σπίτια μας. Δεν θα περάσει η διάσπαση που επιδιώκουν.

Μολών λαβέ.

Πρόεδρος: Πολίτης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου

Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Κορέτζελος του Ιωάννη

Ταμίας: Κάζας Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Β΄ Aντιπρόεδρος:
Ανδρίτσος Γεώργιος του Αθανασίου

Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Παπαϊωάννου Δημήτρης του Κωνσταντίνου

Μέλος διοικητικού συμβουλίου: Γκιώνης Άγγελος του Νικολάου

Μέλος διοικητικού συμβουλίου:
Ζυγογιάννης Παρασκευάς Ζαχαρία

Μέλος διοικητικού συμβουλίου:
Σαρηγιάννης Χρήστος του Σωτηρίου

Μέλος διοικητικού συμβουλίου: Νάτσιος Δημήτριος του Σπυρίδων


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative