Social Icons

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία — Ένατη ημέρα — Όλες οι εξελίξεις


Πόλεμος στην Ουκρανία — Ένατη ημέρα — Όλες οι εξελίξεις
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα όταν οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν κτίριο στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια, το μεγαλύτερο του είδους στην Ευρώπη, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στη διεθνή κοινότητα. Ευτυχώς σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) και την ουκρανική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας δεν εντόπισε «καμία μεταβολή» στο επίπεδο της ραδιενέργειας. Ο διευθυντής του εργοστασίου δήλωσε ότι δεν διαπιστώνεται διαρροή ραδιενέργειας από κανέναν αντιδραστήρα. 

Την ίδια ώρα, οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν Κίεβο, Μαριούπολη και Χάρκοβο ενώ συνεχίζονται και οι μάχες στις υπό πολιορκία πόλεις.

Για δημιουργία “ανθρωπιστικών διαδρόμων” συζήτησαν χτες οι αντιπροσωπείες Ουκρανίας και Ρωσίας. Αναμένεται τρίτος γύρος συνομιλιών την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σε τηλεοπτικό του μήνυμα ότι το σχέδιο της Ρωσίας προχωρά κανονικά στην Ουκρανία, παρά τις διαρροές συνεργατών του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν που φέρεται να είπε στον Ρώσο ομόλογό του ότι λέει ψέματα στον ίδιο του τον εαυτό όταν ισχυρίζεται ότι αποναζιστικοποιεί τη Ουκρανία.

Η Ουκρανία διέκοψε τις εξαγωγές φυσικού αερίου από το έδαφός της.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της ΕΕ. Εχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι ΥΠΕΞ της Ουκρανίας, των ΗΠΑ, της Βρετανίας και του Καναδά καθώς και ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ. Για σήμερα έχει συγκληθεί έκτακτη συνάντηση των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ.

Σαν κοινοί εγκληματίες θα αντιμετωπίζονται δυτικοί μισθοφόροι στην Ουκρανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Την επέμβαση του ΝΑΤΟ ζήτησε ο Ουκρανός υπουργός Ενέργειας.

Η Google ανακοίνωσε ότι παύει να πωλεί διαφημίσεις στο ρωσικό Ίντερνετ, απαγόρευση που αφορά τόσο τις αναζητήσεις στην ιστοσελίδα της όσο και στο YouTube.

Εταιρίες όπως οι Nike και Ikea ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν καταστήματά τους στη Ρωσία.



  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative