Social Icons

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΜΑΙΝΕΤΑΙ η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Αναφορές για εκρήξεις σε Οδησσό και Ζαπορίζια


ΜΑΙΝΕΤΑΙ η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Αναφορές για εκρήξεις σε Οδησσό και Ζαπορίζια
Από τους βομβαρδισμούς στο Κίεβο (Πηγή: Ουκρανική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης)

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Κιέβου υποστήριξαν ότι ένα 12όροφο κτίριο κατοικιών στην περιοχή Σεφτσένκο χτυπήθηκε από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς που αναφέρθηκαν γύρω στις 6 το πρωί, ενώ ζημιές υπέστη και ένα γειτονικό κτίριο εννέα ορόφων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τους βομβαρδισμούς τραυματίστηκαν δύο άτομα και 35 απομακρύνθηκαν από το κτίριο. Η φωτιά κατασβέστηκε στις 7.45 το πρωί και τώρα οι διασώστες αναζητούν επιζώντες.
ΜΑΙΝΕΤΑΙ η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Αναφορές για εκρήξεις σε Οδησσό και Ζαπορίζια

Αναφορές για εκρήξεις σε Οδησσό και Ζαπορίζια


Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα το πρωί, υπήρξαν επίσης ανεπιβεβαίωτες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εκρήξεις στις νότιες πόλεις Οδησσό και Ζαπορίζια.
Ο Όλιβερ Κάρολ, ανταποκριτής του «The Economist», είπε ότι άκουσε δυνατούς ήχους στην Οδησσό που θα μπορούσαν να είναι συστήματα αεράμυνας που καταρρίπτουν βλήματα.
Στη Ζαπορίζια, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατόλι Κούρτεφ έγραψε στο «Telegram» ότι έκρηξη έπληξε σιδηροδρομικό σταθμό.


Ρωσική επίθεση σε αποθήκη όπλων στο Τσερνίχιφ

ΜΑΙΝΕΤΑΙ η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Αναφορές για εκρήξεις σε Οδησσό και Ζαπορίζια
Στιγμιότυπο από βίντεο του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας

Εξάλλου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο που, όπως υποστηρίζει, δείχνει μια επίθεση που κατέστρεψε μια αποθήκη όπλων και πυρομαχικών στην περιοχή Τσερνίχιφ στην Ουκρανία.

«Η μονάδα πυροβολικού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε μια αποστολή πυρός, πραγματοποιώντας ένα χτύπημα που κατέστρεψε μια αποθήκη που περιείχε πυραύλους και όπλα πυροβολικού, καθώς και έως και 20 όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωσή του.

Το βίντεο φέρεται να δείχνει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που συντονίζει τα πυρά πυροβολικού εναντίον ουκρανικού στρατιωτικού εξοπλισμού και της αποθήκης όπλων.

BBC, TASS, CNN — Πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative