Social Icons

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Σοκ στη Στυλίδα: Έπεσε από τον τρίτο όροφο και σκοτώθηκε


Σοκ στη Στυλίδα: Έπεσε από τον τρίτο όροφο και σκοτώθηκε
Θρήνος στην ανατολική Φθιώτιδα για τον γνωστό επαγγελματία που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο λόγος για τον 55χρονο πολύ γνωστό και αγαπητό επαγγελματία της Στυλίδας, ο οποίος στις αρχές Ιανουαρίου είχε εξαφανιστεί και ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών τότε είχε βρεθεί ζωντανός.

Οι δικοί του άνθρωποι ήξεραν ότι είχε προβλήματα και τον πρόσεχαν πάρα πολύ, ωστόσο ο ίδιος όπως φάνηκε ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Βουτιά θανάτου

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο 55χρονος επαγγελματίας είχε πάει σε φιλικό σπίτι στη Στυλίδα για φαγητό. Εκεί βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο.
Όσοι ήταν εκεί έτρεξαν στο δρόμο, όπου δυστυχώς διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο 55χρονος διακομίστηκε στο ΚΥ Στυλίδας όπου και τυπικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και πολλοί ήταν εκείνοι που μόλις το έμαθαν έτρεξαν στο ΚΥ της Στυλίδας, ανάμεσά τους και η Δήμαρχος κ. Βιργινία Στέργιου, για να συμπαρασταθεί στους συγγενείς, οι οποίοι είναι απαρηγόρητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative