Social Icons

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Λαμία: Το λευκό βαν και τα σενάρια για απόπειρες αρπαγής παιδιών


Λαμία: Το λευκό βαν και τα σενάρια για απόπειρες αρπαγής παιδιών

Έχουν οργιάσει οι φήμες το τελευταίο 24ωρο στην πόλη της Λαμίας για απόπειρες αρπαγής παιδιών - Τι λέει το ρεπορτάζ του LamiaReport.


Είναι πολλά τα τηλεφωνήματα που έχουμε δεχτεί στο LamiaReport από γονείς που ρωτούν με αγωνία εάν το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει κάποιες απόπειρες αρπαγής παιδιών από αγνώστους που κυκλοφορούν με ένα λευκό βανάκι.

Μάλιστα την Παρασκευή (18/3) υπήρξε και ενημέρωση της αστυνομίας από έναν γονιό, ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να αρπάξει την 13χρονη κόρη του στην οδό Φραντζή στη Λαμία, την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο.

Το κοριτσάκι είπε ότι κάποιος που ήταν συνοδηγός σε ένα λευκό βαν κατέβηκε και το ακολούθησε και προσπάθησε να το αρπάξει και να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, ωστόσο αυτό αντισταθηκε και τελικά ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Παρόμοια καταγγελία για απόπειρα αρπαγής είχε γίνει και πριν λίγες εβδομάδες στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα κοντά στα σχολικά συγκροτήματα (1ο - 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο), η οποία είχε αναστατώσει σε μεγάλο βαθμό την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Τέλος καταγγελίες έγιναν στο LamiaReport και για ένα ύποπτο λευκό βανάκι που κυκλοφορούσε στις συνοικίες Ρεβένια, Καλύβια και ΣΣ Λειανοκλαδίου.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η περίπτωση της Παρασκευής, όπως και οι προηγούμενες περιπτώσεις εξετάστηκαν εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και σε καμία από τις περιπτώσεις δεν τεκμηριώνεται κάποια απόπειρα αρπαγής.

«Έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά όλες οι καταγγελίες και πληροφορίες που έχουν φτάσει στην υπηρεσία μας. Εάν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας θα ήταν στο δρόμο για να εντοπίσουν τους επίδοξους απαγωγείς. Είναι λογικό να ανησυχούν οι γονείς με όσα ακούνε και μεταφέρονται από στόμα σε στόμα, ωστόσο θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία....», είπε στο LamiaReport αξιωματικός της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative