Social Icons

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Οι Ρώσοι καταρρίπτουν τουρκικά Bayraktar «ανοίγοντας» τις δουλειές του Ερντογάν


Οι Ρώσοι καταρρίπτουν τουρκικά Bayraktar «ανοίγοντας» τις δουλειές του Ερντογάν
Από την επίσημη ενημέρωση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, προκύπτει η κατάρριψη ενός ακόμη τουρκικού UAV Bayraktar. Η Τουρκία που μέχρι στιγμής παίζει το ρόλο του επιτήδειου ουδέτερου , πουλάει Bayraktar στην Ουκρανία, η Ρωσία τα καταρρίπτει και η εταιρεία του γαμπρού του Ερντογάν πουλάει κι άλλα, τα οποία προφανώς θα καταρριφθούν! Όλοι ευχαριστημένοι…

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας: 

  • « Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν την ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
  • Τα στρατεύματα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ με την υποστήριξη πυρός των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων απελευθέρωσαν περισσότερο από το 90% του εδάφους της δημοκρατίας.
  • Επί του παρόντος, οι μονάδες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ διώχνουν διάσπαρτες ομάδες εθνικιστών στα νότια προάστια του απελευθερωμένου οικισμού Rubezhnoye.
  • Στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν την επιτυχημένη επίθεσή τους στη βόρεια κατεύθυνση.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πήραν τον έλεγχο των Zolotaya Niva, Novodonetsky, Novomayorskoye και Prechistovka. Η προέλαση ήταν 16 χιλιόμετρα.

Στη Μαριούπολη, μονάδες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, με την υποστήριξη των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, περιορίζουν την περικύκλωση και μάχονται εναντίον των εθνικιστών στο κέντρο της πόλης.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέσα αεροπορίας και αεράμυνας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέρριψαν 6 ακόμη ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, συμπεριλαμβανομένου 1 Bayraktar TB-2.

Η επιχειρησιακή-τακτική και η στρατιωτική αεροπορία έπληξαν 81 στρατιωτικά μέσα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Μεταξύ αυτών: 4 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων, 3 θέσεις διοίκησης, 8 αποθήκες πυρομαχικών και 28 περιοχές συγκέντρωσης στρατιωτικού εξοπλισμού.

Συνολικά, κατά την επιχείρηση καταστράφηκαν 183 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 1.406 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 138 συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων, 535 πυροβόλα και όλμοι πεδίου, καθώς και 1.197 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative