Social Icons

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Θανάσης Παφίλης: «Ποιοι είστε που θα απολύσετε τους εργάτες που έδωσαν νιάτα και ζωή στη ΛΑΡΚΟ;..» (VIDEO)


Θανάσης Παφίλης: «Ποιοι είστε που θα απολύσετε τους εργάτες που έδωσαν νιάτα και ζωή στη ΛΑΡΚΟ
Δεν παραδίνονται οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ και οι κάτοικοι της περιοχής, πάρτε πίσω το σχέδιο για κλείσιμο και απολύσεις τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση ρώτησε «ποιοι είστε που θα διώξετε 1.200 ανθρώπους που έδωσαν τα νιάτα τους και τη ζωή τους στη ΛΑΡΚΟ και την κράτησαν όρθια;».

Τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το έγκλημα κατά της ΛΑΡΚΟ, σημειώνοντας ότι ευθύνη έχουν όλες οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ διότι έσκαψαν το λάκκο για να παραδοθεί μια τεράστιας αξίας βιομηχανία στα μονοπωλιακά συμφέροντα.

 Ανέφερε ότι και τώρα το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για «στρατηγικό επενδυτή» υποτίθεται με όρο τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, τονίζοντας ότι οι επενδυτές δεν δέχονται τέτοιους όρους και ανέφερε το παράδειγμα της παραχώρησης επί ΣΥΡΙΖΑ του λιμανιού του Πειραιά στην COSCO που δεν μπήκε ούτε καν ο όρος για συμβάσεις εργασίας!

Υπογράμμισε την κυνικότητα της κυβέρνησης της ΝΔ και την υποκρισία από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ που τώρα «είναι στα κεραμίδια». Θύμισε ότι επί ΠΑΣΟΚ το 1986 έγιναν 500 απολύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 υπέγραψε στην ΕΕ για ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ..


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative