Social Icons

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

ΛΑΡΚΟ : Συνέχιση του αγώνα με μια φωνή: Δεν βγαίνουμε από τις εργασίες και τα σπίτια μας (VIDEO )


ΛΑΡΚΟ : Συνέχιση του αγώνα με μια φωνή: Δεν βγαίνουμε από τις εργασίες και τα σπίτια μας
Τη συνέχιση του αγώνα τους για να μείνουν στις δουλειές και τα σπίτια τους αποφάσισαν ομόφωνα στη σημερινή γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη ΛΑΡΥΜΝΑ.

Με μια φωνή και αποφασιστικότητα είπαν ΟΧΙ στο εγκληματικό σχέδιο της κυβέρνησης για το κλείσιμο της επιχείρησης, με απολύσεις εργαζομένων και το ξεσπίτωμα οικογενειών.

Μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτησης καταδίκασαν τα σχέδια της κυβέρνησης για εκκαθάριση και στη συνέχεια ιδιωτικοποίηση της εταιρείας και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για να μείνουν στις δουλειές και τα σπίτια τους.

Σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, μεταξύ άλλων επισημαίνει πως το μήνυμα που εκφράστηκε στη γενική συνέλευση είναι:

«Ένας για όλους και όλοι για έναν, ή εργαζόμαστε όλοι ή κανένας, από τις εργασίες μας δεν θα βγούμε ούτε και από τα σπίτια μας. Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων της χώρας μας»

Οι πολύμορφες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις που αποφασίστηκαν στη Γενική Συνέλευση είναι:

– Τη Δευτέρα 7/2 παράσταση διαμαρτυρίας των ΔΣ των Σωματείων στον ειδικό εκκαθαριστή (Αθήνα).

– Την Πέμπτη, 10/2, κήρυξη 24ωρης απεργίας και μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

– Την Κυριακή 13/2 στις 10 π.μ. πλατιά σύσκεψη φορέων και Σωματείων στη Λάρυμνα με χαρακτήρα μαζικού συλλαλητηρίου.

Κλιμάκωση με απεργία και συλλαλητήριο στην Αθήνα ενώ τις επόμενες μέρες θα ξεδιπλωθεί ένα πρόγραμμα συνεχών εξορμήσεων στα χωριά της περιοχής για ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης τάσσονται εκατοντάδες Εργατικά Κέντρα , Ομοσπονδίες , Συνδικάτα και φορείς εκφράζοντας την αλληλεγγύη και στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα τους.

Στο πλευρό των εργαζομένων και οι γυναίκες της ΛΑΡΚΟ που δηλώνουν αποφασισμένες να αγωνιστούν για τα παιδιά τους, τα σπίτια τους, για μια ζωή με αξιοπρέπεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative