Social Icons

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Στην καθημερινή μας πάλη να δυναμώσει η φωνή του ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο


Στην καθημερινή μας πάλη να δυναμώσει η φωνή του ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο
Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία που είναι συνέπεια και εντάσσεται στα πλαίσια του σκληρού ανταγωνισμού ΗΠΑ - ΝΑΤΟ Ευρωπαϊκής Ένωσης - Ρωσίας για τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.
Εκεί οδηγεί ο σκληρός ανταγωνισμός, σε έναν ακόμη ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ευρώπη 23 χρόνια μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Άλλος ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος για το ποιος θα επικρατήσει. Ποιος θα έχει το μεγαλύτερο έλεγχο στην παραγωγή, τη μεταφορά ενέργειας, ποιο μονοπώλιο θα αρπάξει τον πλούτο που παράγει η εργατική τάξη σε κάθε χώρα.
Βάζουν τους λαούς να σκοτώνονται ο ένας απέναντι στον άλλον για τα κέρδη των πολυεθνικών.
Δεν είναι κάτι καινούργιο γίνεται χρόνια, αιματοκυλούν τους λαούς σε κάθε σημείο της γης προκειμένου να συνεχίζουν με κάθε τρόπο να μεγαλώνουν τα κέρδη τους.

Βάζουν λαούς πού στην περίπτωση της Ρωσίας - Ουκρανίας ζούσαν αδερφικά για χρόνια να μισιούνται μεταξύ τους. Να σκοτώνονται για τα κέρδη των πολυεθνικών.
Τα σοβαρά αυτά ζητήματα αφορούν την εργατική τάξη όλου του κόσμο, γιατί οι αιτίες είναι βαθύτερες και τα αποτελέσματα σοβαρότατα, θανατηφόρα για την εργατική τάξη και το λαό.
Η σημερινή κυβέρνηση, αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουνε μπλέξει κανονικότατα τη χώρα μας σε αυτές τις δολοφονικές ενέργειες.

Συνεχίζουνε την εγκατάσταση νέων Αμερικανικών Νατοϊκών βάσεων στη χώρα μας, όπως αυτή της Αλεξανδρούπολης που έχει μετατρέψει την περιοχή μας σε κόμβο μεταφοράς και προώθηση στρατιωτικών δυνάμεων προς την Ανατολική Ευρώπη . Έτσι Είμαστε ήδη πολεμικός στόχος με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τη στιγμή που το λαϊκό εισόδημα κατακρεουργείται από τις αυξήσεις σε ότι υπάρχει γύρω μας και με τους μισθούς να είναι καθηλωμένοι και προς τα κάτω.
Την ίδια στιγμή που αρνούνται πεισματικά να ενισχύσουν το σύστημα υγείας μέσα στην πανδημία και με όλες τις προβλέψεις να δείχνουν ότι η κατάσταση θα χειροτερεύει χωρίς σταματημό.
Η κυβέρνηση συνεχίζει όπως και οι προηγούμενες να δίνει 5 δις το χρόνο όχι για την ασφάλεια της χώρας αλλά για τους Νατοϊκούς εξοπλισμούς για να μπορούν τα μονοπώλια να αιμουτοκυλάνε τους λαούς.

Ο λαός μας δεν πρέπει να μπεις στη λογική με ποιο λύκο θα πάει, σε ποιους δολοφονικούς σχεδιασμούς θα συμμετέχει, αλλά να απαιτήσουν οι εργαζόμενοι την άμεση απεμπλοκή από αυτούς.
Στην καθημερινή μας πάλι να δυναμώσει η φωνή του ΟΧΙ στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • Καμία συμμετοχή της χώρας μας στους δολοφονικού σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Καμία εμπλοκή, καμία υποδομή της χώρας να μη χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις σε Ουκρανία και σε κανένα άλλο μέρος εκτός Ελλάδας.
  • Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά.
  • Να κλείσουν οι νατοϊκές βάσεις του θανάτου που υπάρχουν στη χώρα μας.
  • Να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων για αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το διοικητικό συμβούλιο

  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative