Social Icons

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
Η μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και τα δυο παιδιά «εκτοξεύθηκαν» πολλά μέτρα μακριά μέσα στο δρόμο, ενώ η μηχανή διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Σοβαρό τροχαίο με σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00’ το απόγευμα στη Λεωφόρο Καλυβίων στο ύψος του σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στο ρεύμα προς Λαμία.
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα δύο οχήματα κινούνταν προς Λαμία, όταν για άγνωστο λόγο, το ΙΧ που οδηγούσε ηλικιωμένος, φέρεται να έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα η μηχανή που ακολουθούσε να πέσει με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες

Τα δύο παιδιά που επέβαιναν στη μηχανή, ηλικίας 20 και 27 ετών, μετά τη σύγκρουση εκτινάχτηκαν πολλά μέτρα μακριά και προσγειώθηκαν στο οδόστρωμα, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η μηχανή διαλύθηκε.

Τα δύο παιδιά τραυματίστηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση και την πτώση στο οδόστρωμα, με τον 27χρονο να είναι πιο σοβαρά χτυπημένος και δυστυχώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φορούσαν κράνος. 

Τα δύο τραυματισμένα παιδιά παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και τα μετέφεραν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο αυτοκίνητο εκτός από τον ηλικιωμένο οδηγό επέβαιναν μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί και είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκαν και αυτοί από τη σφοδρή σύγκρουση με τη μηχανή. 

Δείτε βίντεο:

Σταθμοί της Τροχαίας βρέθηκαν επίσης στο σημείο, μαζί με Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έκλεισε προσωρινά τη Λεωφόρο Καλυβίων.

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου:
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή - Δύο τραυματίες
lamiareport.gr


  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative