Social Icons

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Στυλίδα: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ


Στυλίδα: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ
Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Στο Δήμο Στυλίδας την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, με 1ο σημείο διανομής το Συνεργείο του Δήμου στη Στυλίδα και ώρες από 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ., 2ο σημείο διανομής το Συνεργείο του Δήμου στον Αχινό και ώρες από 12:00 μ.μ. έως 13:00 μ.μ. και 3ο σημείο διανομής το Δημοτικό κατάστημα Πελασγίας και ώρες από 14:30 μ.μ. έως 15:00 μ.μ.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι:
Κρέας Χοιρινό & Βόειο, Κοτόπουλο, Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο, Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Ρύζι, Ζυμαρικά, Τραχανάς, Αλεύρι, Πατάτες, Φέτα, Αλάτι, Ζάχαρη, Μέλι, Πελτές, Μήλα, Χυμός Πορτοκάλι, Γάλα Εβαπορέ, Βρεφικά Είδη, Υγρό Γενικής Χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη Πλυντηρίου, Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον Δικαιούχο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα μπορούν να παραληφθούν από 3ο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση gov.gr

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι για λόγους Δημόσιας Υγείας και αποφυγής συνωστισμού, να προσέρχονται στον χώρο διανομής αποκλειστικά την ακριβή ώρα και μέρα που θα ειδοποιηθούν μέσω SMS καθώς και τηλεφωνικά στους αριθμούς τηλεφώνων που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

Επισημαίνεται ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελούμενων στους χώρους της διανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative