Social Icons

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ


Ο Κώστας Μαρκόπουλος που φαίνεται ότι έχει οριστικά αποφασίσει να διεκδικήσει την Περιφέρεια της Στερεάς είναι 62 ετών, Ιατρός, Χειρουργός Θώρακος και Αγγείων, τ. Βουλευτής Ευβοίας 2004-2015, τ. Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης το 2009 της τελευταίας κυβέρνησης Καραμανλή. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος προβάλει πάντα και την ιατρική του ιδιότητα διότι έχει μακρά πορεία σπουδών αλλά και ενεργού καριέρας. Σπούδασε στην Ιατρική Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στην Χειρουργική Θώρακος και Αγγείων στην Ελλάδα. Μετεκπαιδεύτηκε στο University College Hospital του Λονδίνου και στο Montefiore Hospital του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ στην χρήση των laser στον καρκίνο του πνεύμονα. Υπηρέτησε σαν Επιμελητής στο νοσοκομείο Πεντέλης (1993-1999) και στην συνέχεια σαν Διευθυντής Χειρουργικής Θώρακος και Αγγείων στην Κεντρική Κλινική Αθηνών. 

Το 2018 εξειδικεύθηκε στην φωτοδυναμική θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα στο Roswell Park Hospital στο Buffalo της Νέας Υόρκης και από το 2019 είναι Διευθυντής στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού.

Το 2004 εξελέγη Βουλευτής Ευβοίας με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το 2007 έγινε Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και το 2009 επελέγη από τον Κώστα Καραμανλή στη θέση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης. Το 2010 επελέγη από τον Αντώνη Σαμαρά στη θέση του πρώτου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου. 

Το 2012 καταψήφισε το 2ο μνημόνιο και διεγράφη μαζί με άλλους 21 βουλευτές. Παρέμεινε ανεξάρτητος, στην συνέχεια εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ οπότε εξελέγη πρώτος σε σταυρούς από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων στην Εύβοια. Επανεντάχθηκε στην Ν.Δ. το 2013. Η Κοινοβουλευτική του θητεία τελείωσε το 2015.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιτροπής Περιβάλλοντος, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και μέλος σε Επιτροπές Οικονομικών, Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής, μέλος και στην Κοινοβουλευτική εκπροσώπησης στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 450 ομιλίες στην Βουλή των Ελλήνων.

Τον τελευταίο χρόνο είναι Πρόεδρος του παρατηρητηρίου Ευρωμεσογειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας, (Euromedsec.gr), το οποίο είναι ένα think tank για ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας που αφορούν την Ελλάδα.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος διατηρεί Γραφεία-Ιατρεία σε Χαλκίδα, Αλιβέρι και Ιστιαία και πρόσφατα ξεκίνησε το Πολιτικό Γραφείο στην Λαμία για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς.





  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative